Lovels

Rødovre, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Vil du være med til at revolutionere online dating?

Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 450.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

At ændre måden hvorpå produkter inden for en given industri bruges er givtigt men det er desværre også dyrt. Vi søger derfor en investering til at færdiggøre udviklingen af vores App samt penge til marketing. Specielt marketing vil være en stor post da en dating app ikke er noget hvis ikke der er en stor brugerbase.

Det er en god investering fordi

Stik imod hvad dette spørgsmål lyder på vil jeg starte med at fortælle hvorfor Lovels ikke ville være en god investering.

- Folk der ikke gider bruge tid på at finde kærligheden vil ikke bruge appen.

- Folk der ikke søger noget seriøst vil ikke bruge appen.

- Folk skal vende sig til at man ikke matcher med et billede.

Ovenstående er oprigtigt de eneste grunde jeg kan se der gør at Lovels ikke skulle være en god investering. Lad os nu rykke til det sjove - Hvorfor er Lovels en god investering?

- Der er en founder bag der virkelig ønsker at det her skal blive en af de største apps på det internationale dating marked.

- Dating markedet er et marked der ikke er blevet udfordret på tankegangen - der er brug for noget nyt

- Det ville da være sjovt at være med til at gøre Tinder til en sex app, ikke?

- Der er et utal af måder hvor der kan tjenes penge på den her app - Her kan i særdeleshed nævnes vores “Connected dating experience”.

- Mulighed for potentielt at stjæle 42% af det online dating marked.

- Vi bringer et utal af funktioner der ikke er set før i en dating app.


Udover ovenstående kan vi tage lidt kolde tal.

61% af folk der bruger en dating app ønsker at møde nogle de deler interesser med.

44% Ønsker at møde nogle de deler holdninger og værdier med.

42% Ønsker at møde nogle de kan gifte sig med.

Ovenstående er bare svært på Tinder.

Her er virksomheden i dag

Vidste du at research viser at 42% af brugere af online dating apps ønsker at finde en partner de kan gifte sig med? 42 procent! Det er et vildt tal. Specielt når man tænker på at dating markedet i dag langt hen af vejen er en overfladisk affære, dine billeder der er fulde af filtre betyder mere end dine interesser og værdier - Det vil vi lave om på!

Lovels er en dating app der vender alt det du kender fra en dating app på hovedet! Pludselig betyder det noget hvem du er som person og hvad dine værdier i livet er. I stedet for at matche med et billede, så matcher du med et sæt værdier og interesser. Først når du reelt har brugt tid med dit match og i har lært hinanden bedre at kende vil du kunne se deres billeder, arbejde, profiltekst mm. Vi har alt det man kender fra en traditionel dating app, man skal bare lige lære hinanden at kende først - du skal forelske dig i den person du skriver med, ikke deres udseende. På grund af at du skal lære dit match bedre at kende før i kan se hinandens info og billeder er Lovels også en mere sikker måde at online date på, derudover fjerner det de useriøse profiler der ikke gider bruge tid på det.

Som om at ovenstående ikke ville være nok til at vende dating markedet på hovedet så har vi også vores "Connected dating experience" - det er dog en snak til en anden dag.

For nu er produktet en prototype der afventer den rette investering for at kunne tage fart.

Det lyder spændende ikke?


Jeg kommer meget gerne ud og pitcher ideen for dig. Ligeledes fremsender jeg gerne en forretningsplan og eller budget for første år.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Lovels

Rødovre, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind