Nordic Food Service ApS
7100 Vejle
Vi sælger catering til erhverv, større virksomheder og kantinedrift i Jylland og fyn.
Vi er 32 ansatte og sælger kvalitets frokostordninger og kantinedrift. Vi er en af de førende cateringvirksomheder i jylland med høj kvalitet og en kundefastholdelse på 2.6 år.
Vores marked er jylland som spænder fra (Esbjerg, Kolding, Fredericia, Randers, Aalborg, Aarhus, Billund, Middelfart, Vejle, Hedensted, Kolding, Tørring, Skanderborg, Herning, Odense, Stilling, etc.)
Vores målgruppe er virksomheder som enten har eller er interesseret i en frokostordning eller kantinedrift.
Segmenteret:
- Har mellem 20 til 250 ansatte
- Placeret i jylland og på fyn.
- Vil have kvalitet frem for kvantitet
Vi søger lån, investering, (likviditet) for yderligere at kunne vækste.
Hvis interessant kan vi tage en dialog omkring struktur, afkast og investeringshorisont.
Vi står midt i et paradigmeskifte fra kvantitet og kvalitet i forhold til virksomhedens frokost og kantineordninger.
Vi ligger langt over vores konkurrenters kvalitet på frokostordninger og fastholder kundere signifikant længere.
Vi har en afprøvet strategi og et koncept som skaber værdi for vores kunder.
Der er mulighed for et godt afkast.
Virksomheden har siden 2015 til 2019 kørt som en mindre hobby virksomhed. i 2020 blev der lagt en ny strategi, (vision 2020 til 2025) for virksomheden som vi har eksekveret på.
Virksomhed har haft 70 % vækst i 2021 (7,7 mio i oms) 0,3 Ebitda
- 119% 2022 (16,9 mio) 0,1 mio Ebitda
- 68% i 2023 (28,5 Mio). 1,4 mio Ebitda
vi har budgetteret med minimum (35+ mio) ca 25 % vækst i 2024. og +2.5 mio ebitda.
Vi står stærkt i forhold til andre konkurrerende virksomheder, da der generelt leveres et middelmådigt produkt markedet. Vi ligger noget over standard mht at forædle råvaren, og har derfor en høj kvalitet og variation i vores ordninger.
Vores kunder er i gennemsnit hos os i 2,6 år, dette er signifikant i forhold til vores konkurrenters fastholdelse af kunder (gennemsnit ca 6-8 måneder)
Vi har ét produktionskøkken (og et bageri 500 meter væk fra hovedkøkkenet). Strategien med ét produktionssted har vist sig at være optimalt for at kunne styre kvaliteten, indkøb, processer samt personale. Dette giver den rette flexibilitet (synergier mellem virksomhedens forskellige elementer) til at kunne innovere og fortsætte væksten.
Er i følgende branche(r):
Nordic Food Service ApS
7100 Vejle
Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere
Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere
Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere
At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere
Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere
Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere
Har du allerede en konto Log ind