Cherie Loungewear

9500 Hobro

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Bestyrelse/rådgivning

Eurowoman omtalt lingerivirksomhed søger investor

Senest opdateret: 08-04-2024
Eurowoman omtalt lingerivirksomhed søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

Virksomheden søger kapital til

Mit navn er Julie, og jeg er stifter af Cherie. Jeg søger en investor som har erfaring med skalering af et e-commerce brand og evt b2b salg.

For mig personligt er det vigtigt at, få en person ind, som selvfølgelig har de faglige kompetencer til at kunne give virksomheden et skub udover rampen, men også en person, hvor kemien er der.

Vi søger derfor som udgangspunkt 500.000 kroner, men mindre ville også kunne være på tale.
Din andelen vil være udfra aktiviteten i virksomheden, da vi som skrevet i ovenstående, helst søger en forholdsvis aktiv investor, hvor medbestemmelse af virksomhedens fremtid og drift, selvfølgelig også er en del af andelen.

Det som jeg gerne vil opnå med investeringen er at, få skubbet virksomheden helt udover rampen. Det er helt konkret iforhold til opbygning af varerlager, b2b salg og marketing, hvilket også er det som jeg søger sparring til.

Det er en god investering fordi

Projektet er en god investering, da der er forskellige afsætningsplatforme iform af online handel, b2b handel på nettet og fysisk og skalering til andre lande.

Vi har kun gjort os i online salg indtil videre, men b2b er helt klart også noget, som vi er åbne overfor, og en kompetence som vi søger.

Undertøj er et produkt som er et " Need to have" i de fleste civiliserede lande, og herved er markedet rigtig stort.

Iforhold til at det er et stort markedet, vil man ikke kunne argumentere imod at, det ikke er et såkaldt red ocean, for det er det.

Selvfølgelig ville nogen kunne argumentere for at, et blue ocean havde været bedre. Dog, kan man tage ved lære af de andre virksomheder, i et red ocean, og bruge deres mangler til at fokusere på, hvad man selv ønsker at forbedre eller gøre anderledes.

For vores vedkommende, ønsker vi en mere personlig kunderelation end en corporate kundeservice, som rigtig mange af de store brands benytter, hvilket også er der ,hvor det ofte går galt, ihvertfald ifølge trustpilot. Udover det, handler vores brandværdier mere om en luksus i hverdagen, og det faktum at, gøre undertøj til noget designstærkt, hvilket vi ikke har set i undertøjsbranchen før. Der benytter konkurrenterne stangvare.

Når der er rigtig mange store, så ved jeg at, det handler om, for en lille virksomhed som min at, kigge på hvor det er vi skiller os ud, og hvad vi gør og vil gøre anderledes for at blive rigtig store, for det er der, hvor ambitionen ligger. Derfor er det også en god investor case. Det er noget der ville kunne vokse sig rigtig stort.

Ved at jeg har testet ved organisk vækst, har jeg også fået bekræftet at, det er et produkt som forbrugeren har interesse for. Vi har brugt små og mellem influencers til at promovere produkterne. Dog har vi ikke betalt for dem, så det har kun kostet os produkterne, men det har givet et rigtig fint resultat.

Jeg var bl.a. i Eurowomans juleudgivelse i 2022, hvor jeg brugte en A4 side på at, fortælle om at være ung iværksætter, min brand mission og vision, og hvordan man som ung kan kontrollere det at, blive distraheret, samtidig med at, man gerne vil være social.

Der er ikke andre i virksomheden end jeg, så derfor er jeg også ret kompromissøgende, når det kommer til en investering. Ved at vi stadig er en lille virksomhed, så vil din andel også være væsentlig større for pengene, end hos virksomheder som blot er få steps længere end os. Kort sagt, vil det være et godt køb på den anden side, når virksomheden for alvor bliver en succes.

Jeg har en rigtig god forståelse for sociale medier og Influencer marketing, så det kan jeg også bidrage med. Det er influencermarketing og SoMe som er og bliver bærende for brandet, hertil tilhørende socialproof. Dog skal der selvfølgelig også fokus og penge i facebook, google ads og Instagram annoncer. Jeg har en forståelse for hvad der sælger, da jeg oprigtigt brænder for branchen og produktet i sig selv, og selve ydelsen omkring det.

Jeg har allerede solgt ud af mit første varelager. Der er ganske få produkter tilbage af det, og jeg er igang med det andet som jeg har købt hjem.

Udover dette, så er jeg også struktureret, fyldt med god energi, punktlig, fyldt med humor, og ikke mindst arbejdssom. Derfor, er jeg heller ikke i tvivl om at, det bliver den fedeste rejse, med den rigtige investor.

Her er virksomheden i dag

Jeg sælger kvalitetsdygtigt undertøj, som jeg har tegnet og efterfølgende fået sat i produktion. Det er derfor ikke stangvarer, som jeg beskæftiger mig med, eller vil beskæftige mig med. Hele brandfortællingen bygger nemlig på at, gøre lingerie til en integreret del af forbrugerens hverdag, og ikke blot noget som man hiver op af skuffen ved særlige lejligheder.

Det er her hvor vi mener at, vi skiller os ud fra vores konkurrenter. Der har de fokus på en anden brand fortælling, som gør at, deres produkter appellere til anden lejlighed. Der hvor vi gerne vil hen med vores produkter, er iforhold til at skabe et brand med fokus på design. Kort sagt, vægter jeg et mere kunstneristisk og designstærkt brand, fremfor et brand som udelukkende benytter sig af lavkvalitetsstangvare.

Kundeservice er også vigtigt for mig. Især når det ikke blot er produkter vi sælger, men også følelser. Undertøj handler i højere grad om følelsen, end om selve produktet, og har herved også et stort potentiale. Vi har lige pt kun 5 stjernet anmeldelser på trustpilot, og jeg værner derfor om den personlige og gode kundeservice.

Jeg er eneejer af virksomheden, og jeg har været igang siden 2022 ved siden af Gymnasiet. Jeg har brugt dette lille halvår til at, se om der var interesse i produkterne, og hvor meget jeg kunne omsætte næsten udelukkende organisk.

Iforhold til stadiet så har vi haft omsætning, primært organisk, så jeg ser os stadigvæk som en start up case, i og med at det er et projekt som jeg har haft ved siden af Gymnasiet, og at jeg derfor har brugt det lille halvår på at, teste markedet af. Jeg bliver student til sommer (2023), og derfor vil jeg også være klar til at gå fuldtid på det.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Cherie Loungewear

9500 Hobro

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind