Ristinge Strandhotel A/S

5932 Humble

Investering

Ristinge Strandhotel søger medejere/investorer

Senest opdateret: 08-05-2024
Ristinge Strandhotel søger medejere/investorer
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 16.875.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Hvad laver virksomheden?

Genopførelsen af Ristinge Strandhotel på Sydlangeland finansieres ved salg af 375 b-aktier af 45.000 DKK.

Som investor i projektet er du med til at skabe udvikling i en del af landet, der i høj grad mangler investeringer i moderne turismeprodukter henvendt til et købestærkt publikum og dermed bidrage til at skabe fuldtidsarbejdspladser på Langeland.

Det eksklusive strandhotel, med 12 værelser og en lille restaurant, fik i sommeren 2023 de nødvendige myndighedsgodkendelser.

Virksomheden søger kapital til

Investeringen skal ses som et led i at opfylde hotelprojektets primære formål om at skabe et attraktivt overnatningssted midt i Langelands natur.

Investeringen vil i første omgang blive anvendt til projektering og rådgivning om byggeprocessen. Dette forventes at kunne holdes indenfor et beløb på ca 5 % af den indskudte kapital, således at der kan ske opfyldelse af hensigten om, at kunne udlodde 95 % af den indskudte kapital til investorerne, hvis ikke projektet gennemføres pga. manglende finansiering.

Når der er opnået finansiering af projektet vil investeringen skulle sikre køb af ejendommen Klinten 28, at byggeriet kan gennemføres og at der samtidig sikres kapital til selskabets opstart og drift.

Det er en god investering fordi

Som investor i projektet er du med til at skabe udvikling i en del af landet, der i høj grad mangler investeringer i moderne turismeprodukter henvendt til et købestærkt publikum, som kan bidrage til at skabe fuldtidsarbejdspladser på Langeland.

Stifter Mads Zangenberg har selv investeret 1. mio. i projektet samt utallige timer for at få projektet godkendt hos myndighederne, udarbejde investormateriale, hjemmeside, presseomtale m.v.

Jeg har en baggrund indenfor turisme (13 år med B2B og 3 år med B2C), er tidligere iværksætter og er uddannet indenfor kommunikation, markedsføring og som grafiker.

Her er virksomheden i dag

Ristinge Strandhotel har i sommeren 2023 fået de nødvendige myndighedsgodkendelser. Projektet har mødt enorm opbakning lokalt - både politisk og fra befolkningen.

Afkastet må forventes at blive beskedent de første år.
Selskabets forventede overskud (efter skat/afskrivninger) efter tre års drift på 546.685 kr. (ved 50% belægning af hotellets værelser), 1.677.061 kr. ved 70% og 2.849.358 ved 90%.

Belægningen på hoteller i nabokommunen Svendborg var i 2022 63%. På flere sammenlignelige hoteller rundt i landet er belægningen over 90%.

Som medejer får du afkast af hotellets resultat, mulighed for gratis overnatning og invitation til særarrangementer på strandhotellet.

Den primære bag hotelprojektet er stifter Mads Zangenberg. I selskabets bestyrelse sidder:

Nina Brandt Jacobsen - formand - Ph.d. & Cand.Mag., certificeret coach og Diplomuddannelse i Erhvervspsykologi, selvstændig siden 2019. Nina har arbejdet med turisme siden 2001 og har en bred erfaringsbase indenfor primært frilufts-, natur- og outdoorudvikling. Fra forretningsudvikling og projektledelse til udvikling af konkrete faciliteter og koncepter.

Ulrik Pihl Diplomuddannelse i offentlig ledelse og Lederuddannelse fra Forsvarets Sergent-skole, samt Friluftsuddannelse fra Strathcona Park Lodge, Canada BC. Ulrik har i tidligere været daglig leder på overnatningsstedet Øhavets Smakkecenter på Strynø, samt været rejseleder i Grønland og Canada.

Nanna Heinrich Cand.Mag. fra KU med erfaring indenfor personaleudvikling i bl.a. Vestas og med projektarbejde indenfor turismeudvikling både indenfor forretningsudvikling og fa-ciliteter fra bl.a. Naturturisme I/S, det nu-værende Geopark Det Sydfynske Øhav

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Ristinge Strandhotel A/S

5932 Humble

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind