SkinMed Solutions ApS

2840 Holte

Investering

SkinMed Solutions søger investor til vækstrejse

Senest opdateret: 08-04-2024
SkinMed Solutions søger investor til vækstrejse
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2020

Hvad laver virksomheden?

SkinMed Solutions sælger medicinske og æstetiske behandlinger til privatklinikker i Norden og Schweiz. Vi fokuserer meget på videnskabeligt dokumenterede behandlinger og har en vis nørdet tilgang til nye behandlinger.
Vi bidrager med både nye behandlingsmetodikker, kombinationer og træning, uddannelse og klinisk sparring til læger, sygeplejersker og kosmetologer.
Vi sælger idag en række forskellige behandlinger, der både inkluderer unikke maskiner (fx lasere og kropsbehandlinger), og konsumentvare-baserede produkter inkl. lysbaserede behandlinger og injektionsbaserede produkter.

Virksomheden søger kapital til

Vi har været igang med en mindre restrukturering af virksomheden, og søger nu en finansiel investor/partner villig til at investere op til 3.000.000 kr til at igangsætte en yderligere vækstrejse.
Denne vækstrejse inkluderer etableringen af en ny forsknings, uddannelses og showroom klinik, hvor en række af vore behandlinger og behandlingskombinationer kan blive yderligere dokumenteret, og hvor vi får muligheden for at etablere workshops og kurser mere struktureret for at udbrede teknologierne og nye behandlinger mere effektivt til alle lande.

Det er en god investering fordi

Vi har en løbende indtjening på ca 3m DKK om året, og søger med investeringen at fordoble denne indenfor 12 måneder. Vi har pt en solid kundeportefølge, men med mange flere muligheder både i Danmark, Norden og Schweiz.
Vi forventer med investeringen breakeven potentielt allerede ved udgangen af 2024 og en positiv EBITDA udvikling de følgende år. Herfra har vi muligheden for at udbrede vores forskningsklinik-koncept til andre lande.
Vi har allerede sikret en investerings- og samarbejdsaftale med en af vore leverandører der muliggør etablering af showroom med teknologier for ca 1.5-2m DKK, der vil kunne udnyttes klinisk og dokumentationsmæssigt i kombination med andre behandlinger vi også har adgang til. Vi har allerede en klinik/lokation til gængelig når den nødvendige finansiering er opnået.

Her er virksomheden i dag

Vi har idag en god og solid kundeportefølje, og en god forbindelse til markedet. Denne kan styrkes signifikant med denne investering.
Vi er et stærkt team med videnskabelig baggrund og evnen til at få fat i klinikkerne.
Stifteren, Mikkel Schødt, er anerkendt som hudnørd, troværdig og en stærk strategisk samarbejdspartner, hvorfor en del handler om at etablere en organisatorisk struktur, der vil muliggøre interaktion og træning af flere klinikker og behandlere i vores netvæk.
Vi har haft en stabil omsætning på 2.4 - 3.5m DKK årligt de sidste år, og forventer med en hurtig investering at vi kan nå det dobbelte i år allerede.
Investeringen vil gå til både opbygning af forsknings-, uddannelses- og showroom klinik, operationel optimering, digital markedsføring og SoMe samt en styrket indsats indenfor kurser og workshop events.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

SkinMed Solutions ApS

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind