SkinMed Solutions ApS

Investering

SkinMed Solutions søger investor til vækstrejse

Senest opdateret: 22-06-2024
SkinMed Solutions søger investor til vækstrejse
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2020

Hvad laver virksomheden?

SkinMed Solutions sælger medicinske og æstetiske behandlinger til privatklinikker i Norden og Schweiz. Vi fokuserer meget på videnskabeligt dokumenterede behandlinger og har en vis nørdet tilgang til nye behandlinger.
Vi bidrager med både nye behandlingsmetodikker, kombinationer og træning, uddannelse og klinisk sparring til læger, sygeplejersker og kosmetologer.
Vi sælger idag en række forskellige behandlinger, der både inkluderer unikke maskiner (fx lasere og kropsbehandlinger), og konsumentvare-baserede produkter inkl. lysbaserede behandlinger og injektionsbaserede produkter.

Virksomheden søger kapital til

Vi har været igang med en mindre restrukturering af virksomheden, og søger nu en finansiel investor/partner villig til at investere op til 3.000.000 kr til at igangsætte en yderligere vækstrejse.
Denne vækstrejse inkluderer etableringen af en ny forsknings, uddannelses og showroom klinik, hvor en række af vore behandlinger og behandlingskombinationer kan blive yderligere dokumenteret, og hvor vi får muligheden for at etablere workshops og kurser mere struktureret for at udbrede teknologierne og nye behandlinger mere effektivt til alle lande.

Det er en god investering fordi

Vi har en løbende indtjening på ca 3m DKK om året, og søger med investeringen at fordoble denne indenfor 12 måneder. Vi har pt en solid kundeportefølge, men med mange flere muligheder både i Danmark, Norden og Schweiz.
Vi forventer med investeringen breakeven potentielt allerede ved udgangen af 2024 og en positiv EBITDA udvikling de følgende år. Herfra har vi muligheden for at udbrede vores forskningsklinik-koncept til andre lande.
Vi har allerede sikret en investerings- og samarbejdsaftale med en af vore leverandører der muliggør etablering af showroom med teknologier for ca 1.5-2m DKK, der vil kunne udnyttes klinisk og dokumentationsmæssigt i kombination med andre behandlinger vi også har adgang til. Vi har allerede en klinik/lokation til gængelig når den nødvendige finansiering er opnået.

Her er virksomheden i dag

Vi har idag en god og solid kundeportefølje, og en god forbindelse til markedet. Denne kan styrkes signifikant med denne investering.
Vi er et stærkt team med videnskabelig baggrund og evnen til at få fat i klinikkerne.
Stifteren, Mikkel Schødt, er anerkendt som hudnørd, troværdig og en stærk strategisk samarbejdspartner, hvorfor en del handler om at etablere en organisatorisk struktur, der vil muliggøre interaktion og træning af flere klinikker og behandlere i vores netvæk.
Vi har haft en stabil omsætning på 2.4 - 3.5m DKK årligt de sidste år, og forventer med en hurtig investering at vi kan nå det dobbelte i år allerede.
Investeringen vil gå til både opbygning af forsknings-, uddannelses- og showroom klinik, operationel optimering, digital markedsføring og SoMe samt en styrket indsats indenfor kurser og workshop events.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

SkinMed Solutions ApS

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind