Middelfart, Danmark

Investering

Dansk Mindfulness og Meditations-app

Dansk Mindfulness og Meditations-app
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Investering og ejerandel: Vi søger 250.000 kr. for 15% af virksomheden. Helst 1 investor - men OK med 2. Gerne en aktiv investor med erfaringen indenfor branchen eller blot med godt købmandsskab / god forretningsforståelse. Men passiv investor, også ok. Midlerne skal gå til: - Sidste del af kapital til app-udvikling i Danmark (ca. 48.000 kr.) - Indtaling og studietid (ca. 36.000 kr.) - Markedsføring (Primært Facebook annoncering, CPC) (50.000 kr.)- PR marketing strategy / bureau (5.000 kr.)- ApS (40.000 kr.) - Content creation, udstyr m.m. Vi laver en Mindbase YouTube “TV-kanal", hvor vi tager rundt i landet og laver interviews med Mindfulness eksperter, psykologer og terapeuter som vi lægger op - og derved driver trafik til appen - samt inspirerer folk med indholdet. (10.000 kr.) - Advokatbistand (8.000 kr.)

Det er en god investering fordi

- Billig og passiv investering med potentielt højt afkast. - Andelen af folk med mentale udfordringer som stress og angst stiger i Danmark, og dem vil vi gerne hjælpe med et kvalitetsprodukt som ikke pt. findes på markedet. Brugerne giver konkurrenterne ret dårlige anmeldelser. - Vi vil udvide med mange spændende tiltag og features, f.eks godnathistorier til børn, Mindbase Body som er træning og yogaøvelser til hjemmet og meget mere.- Skalérbart til andre markeder. Kontakt os for spørgsmål og mere information om os og projektet! Vi ser frem til at høre fra dig, Philip & Anders

Her er virksomheden i dag

Markedsposition:- Nuværende dansksprogede apps er under middel på mange punkter- Begrænset dansk indhold - Samtlige har enten dårlig indtaling, dårlig lyd og ikke professionelle stemmer - Andre apps markedsfører ikke aggressivt - Markedet kan opdyrkes - Alle kan bruge app’en / have gavn Mindfulness og meditation Status og fremtid: - Vi er 90% færdig med vores app, selvfinansieret- Vi har produceret over 300 manuskripter på dansk som ligger klar til indtaling- Vi har lavet casting af speakere og har fundet de perfekte stemmer og har aftale med lydstudie klar. I alt bliver indholdet lavet med 2. stemmer, mand og kvinde, så man som bruger kan vælge sin præference. - Vi har 20 timers højkvalitets meditationsmusik inkl. rettigheder- Vi forventer 5-10.000 brugere i Danmark á 82 kr/md. i løbet af de første 12 mdr.- Vores app bliver bedre end alle andre apps på det danske marked - Vi vil udvide til Sverige, Norge, Finland og Tyskland i løbet af 24 mdr.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Middelfart, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede