Victor

Danmark

Kapital & eksperthjælp tilbydes til de rette selskaber

0 kr. - 20.000.000 kr.

NORDICUS Partners A/S søger på vegne af nyetableret amerikansk venturefond – der er børsnoteret i USA – lovende nordiske virksomheder, der har ambitioner om at (på sigt) blive etableret på det amerikanske marked.
Venturefonden er etableret med det formål at investere og hjælpe nordiske virksomheder med at realisere deres vækstdrømme i USA.

Jeg kan bidrage med:

Selskabets team består af højtuddannede specialister indenfor økonomi, regnskab, værdiansættelser af virksomheder og kapitalrejsning, samt praktisk erfaring og succes med at vækste danske såvel som internationale virksomheder.
Selskabets internationale netværk, specielt i USA, er meget solidt og veludbygget med specielt stærke kontakter i Los Angeles og New York.
Udover kapital, får selskaberne der investeres i også adgang til viden og eksperthjælp som advokater, revisorer, markeds- og marketingsspecialister m.m. med indgående markedskendskab til USA.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind