Anonym

Slagelse, Danmark

Boligudlejning søger investor/lån

Vi søger til

Vort firma har hen over de seneste mange år udvidet forretningen til en sund og god virksomhed hvor vore kunder og lejere nyder at være dem selv i boliger, hvor de kan være private og alligevel bo centralt med alle servicefordele som boligforeningerne yder. Da der i byen er et stort marked for netop denne type af boliger, som mange andre investorer fravælger, er det vort mål at fortsætte opkøb i dette segment.

Det er en god investering fordi

Gennem de seneste år har markedet for boligudlejning været et marked i konstant vækst. I takt med at kravene til vore boliger stiger, har vi valgt af følge med. Med mange år i branchen ser vi muligheder i at øge vort engagement i netop dette segment hvor nærhed og god trivsel lønner sig på sigt.

Her er virksomheden i dag

Vi er et boligudlejningsfirma som har været i markedet i over 20 år. Vort speciale er mindre udlejningsejendomme med nærhed og miljø med absolut central beliggenhed i vestsjællandsk stationsby i rivende udvikling. Vort marked er et område, der er attraktivt for lejere, idet den nære kontakt, hurtige respons og alligevel ejendomme med få beboere giver en følelse af at bo tæt, men alligevel privat.

Har omsætning
Jeg søger:
Bestyrelse/rådgivning
Status:
Har omsætning
Jeg skal bruge:
1.000.000 kr.
Ansatte:
2
Stiftet:
2004
Jeg er i følgende branche(r):
Bygge anlæg

Se også disse relaterede kapital annoncer