Den Lille Enterprise

Farsø, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Opstart af avle samt transport, salgsstald og udland

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Hele ideen med dette firma er bygget på 6 områder. Udover at vi gerne vil avle på fjordheste som er vores hovednavn så har vi også Fjordnord´s transport som går ud på at transportere heste fra ind og udland.
Der vil blive tilbudt transport til private som ikke selv har mulighed for at køre med sin hest til eks. stævner eller hvis de skal afhentes i forhold til hvis de lige er blevet købt.
De forskellige dyrehospitaler vil også blive inddraget i dette da der hver uge hele tiden vil være heste der skal køres til evt. slagtning.

Stald Fjordnord er en salgsstald som indkøber heste fra udland samt indland rider dem op og videreuddanner disse til videresalg.
De heste vi kommer til at have flest af, er til de mere ambitiøse ryttere der går meget op i kvalitet samt stævner. Der vil i denne stald kunne findes heste til alle både nybegyndere samt mere rutinerede ryttere.
Stutteri Fjordnord er avlsstalden hvor man vil kunne finde fjordheste i alle mulige afskygninger samt afstamning, fjordheste i alle aldre sådan der også er til dem som gerne vil forme deres eget føl. Mange af de føl vi avler selv vil blive hos os til de er 3 år for så at blive redet til samt komme med til div. Kåringer, da de så automatisk stiger i pris i forhold til deres point dommerne giver dem. Undervisning Stutteri Fjordnord tilbyder os undervisning i elevskolen som vil foregå på vores avlshopper. Dette tilbud vil være både voksne og børn alt lige fra nybegynder til rutinerede ryttere.
Baby ridning Børn fra 5 til 9 år vil kunne melde sig på et hold, der består af 30 min undervisning.
Junior ridning fra 10 til 13 år vil der kunne tilbydes undervisning i en varighed af 60 min. Ungdoms ridning Det er for de 14 til 17 årige og der vil også være undervisning i en varighed af 60 min.

Voksenridning Vil være for de 18 til 29 årige hvor der også vil blive tilbudt undervisning af en varighed på 60 min.
Sidst men ikke mindst vil der være Blandet voksen / Senior ridning som er for de 30 til 99 årige som også vil kunne tilbyde undervisning i en varighed af 60 min.
Opstaldning Vi vil også i vores stald kunne tilbyde opstaldning af private heste fra 1800 til 2500 kr pr. måned Tilridning / adfærd og videreuddannelse Her på stutteri Fjordnord, tilbyder vi tilridning af unge samt gamle heste. Det er ekstremt vigtigt for os, at alt foregår i hestens eller ponyens tempo.
Udover det, er det meget vigtigt for os, at den har rigeligt med tid og ro, til at finde sig til rette, med alt det nye der skal til at ske. Vi vil fra start til slut, altid fokusere på så meget jordarbejde, som muligt samt miljø træning, sådan hesten ikke bliver bange, til den dag, den er klar til at få rytter på. Vi sætter stor pris på god dialog, ikke kun med hesten men os medejer.
Du som ejer, vil være med til at lægge en plan, for hvad der skal arbejdes med, lige præcis med din hest/pony.
Adfærdsvanskelige heste Ud over tilridning, tilbyder vi også træning og genetablering af hestens adfærd. f.eks. mistillid til mennesker, her vil vi gå ind og arbejde stille og roligt, med at få genopbygget tilliden igen.
Hvis der skulle være andre problematikker, med hesten/ponyen. 9 ud af 10 gange, er det fordi hesten er blevet misforstået, og derfor skal tages helt tilbage fra start.

Bedækning Vi her på stutteri Fjordnord, bestræber vi os meget på hele tiden at være opdateret, i forhold til nye avls emner. Vi har løbende udskiftning, af avlshingste, som både ville kunne kvalificere sig til spring og dressur.

Der vil være hingste både fra indland/udland, da vi går op i kvalitet, sind og stambog. Virksomhedens forretningsgrundlag – hvad tjener den penge på?:Virksomheden kommer til at tjene penge på salg af avlsheste, vores salgs stald med heste fra udlandet samt vores transport. Undervisning står pt. stille pga. Covid - 19. Den ville også kunne tjene penge på tilridning, adfærd og videreuddannelse af heste. Opstaldning og bedækning.

Det er en god investering fordi

Uddannelse og erfaring: Jeg har 17 års erfaring indenfor håndtering af hest/pony. Jeg har været i en professionel stald hvor de også tog heste ind og red internationale stævner på dem. Skal påbegynde træner 1, 2 og 3 uddannelsen sådan jeg kan være med til at videreuddanne andre ryttere samt trænere.
Derudover har jeg været på rideskole og hjulpet til i stalden samt undervisning i 8 år. Mine stærke sider i forhold til virksomheden: Vores stærke sider er at jeg har 17 års erfaring og derfor ved hvad dette handler om derudover har jeg haft rigtig mange heste igennem hænderne både stille og rolige samt dem der er mere stressede og med adfærdsproblemer. Jeg har masser af købere på hånden, dog ingen heste, Føl eller Plag at sælge af lige nu. Pris og kvalitet plus der ikke er særlig mange i Nordjylland der tilbyder dette samt mangel på transport. Derudover er vi ved at tage div. Kurser indenfor transport af heste, inseminering osv. Økonomi: Pga. Covid-19 har vi ikke de store penge at gøre godt med lige nu da det vi havde, er gået til at opbygge dette projekt, samt regninger og udgifter pga. nedlukninger.

Her er virksomheden i dag

Vi er en hyggelig lille stald, med plads til 20 heste. Vi går ind for god dialog, samt hyggeligt fællesskab mellem alle.

Vi er beriget med at leje stald sol- engs bygninger, så vi kan udføre et professionelt arbejde, i forhold til vores salgsheste og alt andet vi kan tilbyde.
Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet, at alle både dyr som mennesker skal kunne trives i vores hyggelige staldmiljø.

Vi er 2 som står for stald Fjordnord, det er Michelle Christensen som vil have den daglige gang i stalden samt håndtering af hestene. Steven Jensen som står for salg af hestene, samt transport til og fra udland.

Stutteri Fjordnord er avlsstalden hvor man vil kunne finde fjordheste i alle mulige afskygninger samt afstamning, fjordheste i alle aldre sådan der også er til dem som gerne vil forme deres eget føl. Mange af de føl vi avler selv vil blive hos os til de er 3 år for så at blive redet til samt komme med til div. Kåringer, da de så automatisk stiger i pris i forhold til deres point dommerne giver dem.
Vores omsætning vil det første år være 5.669.500. Vi vil bestræbe os efter at nå de mere ambitiøse ryttere da vi i stalden vil gå efter de racebestemte heste som der typisk vil blive brugt som konkurrenceheste. Derudover vil vi også have et par enkelte til familie (børne/kone heste).Som udgangspunkt vil vi kunne sælge 18 stk. om måneden.

Vores omsætning det første år vil derfor se sådan her ud 18*40.000 = 720.000 om måneden og 720.000 * 12 = 8.640.000 på årsbasis. Vi vil efter det første år derfor have et overskud på ca. 4.320.000. Fjordnord´s transport er et hestetransport firma som tilbyder kørsel af din hest uanset hvorhen i landet, da der er mangel på transport af heste i de forskellige situationer som bla. Hvis hesten skal til slagtning, eller man har købt en hest som skal hentes, og man ikke selv har mulighed for det, eller den skal køres til hingstecenter. Derfor regner jeg med at kunne køre 8 heste pr dag som så er 120 heste om måneden.
Omsætningen det første år lyder sådan her: Transport af heste køre dagligt 800 km af 8 heste af gangen = 6.400 per dag 6.400*15= 96.000 pr. mdr. 96,000*12 = 1.152.000 pr år. Balancen vil derfor være på 495.144 om året og derfor være det overskud der er det første år.
Stutteri Fjordnord har 100% ejerskab over Fjordnord´s transport og Stald Fjordnord. Samlet overskud på 6.907.144.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Den Lille Enterprise

Farsø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind