APN Music

Allerød, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

APN Music søger kapital og flair for internationalt

APN Music søger kapital og flair for internationalt
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2012

Jeg søger investering på 500.000kr + til hjælp for at komme ud i andre lande, for at kunne producere flere produkter og for at få oversat de sidst producerede bøger fra 2018 og 2019. Jeg mangler ekspertise indenfor markedsføring, især i udlandet. Med investeringen opnår jeg også mulighed for at få økonomi til at deltage mere i bogmesser og musikmesser, sidstnævnte både i Tyskland, Kina og Japan. Også til en fornyet varemærkebeskyttelse af navn, logo og design.

Det er en god investering fordi

Fordi der er evidens for et stort marked i udlandet. Mine produkter er unikke, jeg har stort set ingen konkurrenter, heller ikke til bøgerne. Med mine mange erfaringer gennem 30 års undervisning, ved jeg, hvad der virker og har kæmpe kreativt overskud. Musik er et internationalt sprog og der er masser af musiklærere, der ikke har redskaber nok i deres undervisning. Jeg har selv investeret ca. 500.000kr i selskabet.

Her er virksomheden i dag

Min virksomhed står i dag med at have solgt produkter til over halvdelen af musikskolerne i DK, rigtig mange undervisere + enkelte steder i udlandet. (20 forskellige lande). De sidste produkter, to musik hæfter, der udkom i 2018 og 2019 har på 2 år solgt ca. 2000stk. i Danmark. En oversættelse af dem på engelsk og tysk er påtænkt.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

APN Music

Allerød, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind