Venando

Glostrup, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Venando - Ny køberportal for lokale mæglere

Venando - Ny køberportal for lokale mæglere
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2022

Vi søger 750.000 kr. (beskedent nok ;) )
Vi søger en kompetent partner (gerne med viden eller stor interesse i at indtage boligmarkedet med ny platform med kæmpe skaleringsmuligheder)
Vi ønsker en partner der vil gå hele vejen med os og vi er derfor klar til at smide 25 procent :)
Produkt er færdigt og klar, og det skal derfor gå til markedsføring og evt. løn.

Det er en god investering fordi

Casen er interessant fordi vi har haft foden indenfor i boliguniverset og fået en kæmpe forståelse for hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Alle har fokus på salget og "sælgeren" og glemmer alt den vigtige data som der er på køberen som bygger selve salget.
det er unikt, og der findes ikke et sted hvor du bliver taget godt i mod som køber og hvor dine ønsker bliver hørt hos flere mæglere på en gang. - jo du kan gribe telefonen og ringer til alle 7 lokale mæglere, også når du skal ændre i ønsket, eller bare ikke er boligsøgende mere ;)

Vi er begge sælgere og utrolig ideskabende og derfor innovative i alt vi laver! vi går derfor aldrig i stå, er vi ikke i konstant udvikling, så er man sgu et døende firma!

Vi har smidt knap 400.000 og vores koner og børn. Men nu er systemet betalt og klar, og det giver nogle muligheder for at få dig med på rejsen ;) Vi glæder os helt vildt til at møde DIG

Her er virksomheden i dag

Hvilket produkt sælger du:
Vi er en it-platform som samler boligsøgende og lokale mæglere under samme tag. Systemet giver struktur og overblik over de boligsøgende i mæglerens by. herfra lærer de køber at kende fra alt fra altan til måden de tager på arbejde på.

Teamet:
Vi 2 unge gutter (begge 29 år - Rasmus og Christoffer) som har gået all in de sidste 4 år for at skabe det perfekte værktøj for mæglere og blive det første skridt i processen som boligsøgende.
- Som tidligere sælger i Nybolig med fart på, var jeg med det samme klar over manglen på en struktureret løsning som ku skabe mere trafik på boliger ved at få udvidet sit netværk med købere, og meget mindre administrativt arbejde ved at rette folks ønsker da en boligsøgende nu gør det selv på Venando. Venando skaber hype om de lokale ejendomsmæglere hvilket gør de allerede kommer til at skille sig ud fra de digitale mæglere!

Vi har ikke omsat endnu da vi de seneste 4 år har løbet fra køber til lokale mæglere for at bygge det perfekte system til dem og deres behov, og vi har udviklet på det hver dag! og hold kæft det er blevet fedt!

(En boligsøgende opretter sig gratis, og mæglere betaler ABN løsning)

Efter 3 måneders markedsføring skal systemet være selvkørende og herfra skal vi skalere. dette kræver ca. 10 ejendomsmægler forretninger som betaler (og vi har allerede 11 på som er registeret og som glæder sig til at komme i gang.

Hvis vores strategi for markedsføring lykkedes og vi kan skabe et flow af trafik med boligsøgende, og vi vokser med 10 mæglere om måneden fra juni af (utrolig lavt) så regner vi med en omsætning 2022 på knap 700.000
(vi kørte test på købere tilbage i 2020 hvor vi på 3 måneder fik over 30 købere alene i Rødovre vi brugte ca. 10.000 kr. på lav kvalitet markedsføring på Facebook)

lidt interessant må det da være hvis du er noget så langt i læsningen? :)

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Venando

Glostrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind