INXO A/S

København K, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

INXO A/S med salg af nyt patenteret kosttilskud søger investor

INXO A/S med salg af nyt patenteret kosttilskud søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 10.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2016

Vi søger 5-10 mio. DKK til at sikre udrulning på det danske, svenske og norske marked af et nyt patenteret kosttilskud. Vi søger 1-2 investorer i alt. 10 mio. giver en ejerandel på 10%. Produktet har et meget stort globalt potentiale. Så snart vi har vist en solid business case i Skandinavien har vi amerikanske investorer i pipeline.

Det er en god investering fordi

Der er et enormt potentiale globalt for produktet for en investor med erfaring indenfor kosttilskud. En investering på nuværende tidspunkt giver mulighed for at sikre vi får skabt den overbevisende business case, der gør, at vi kan indtage nye markeder i den rette takt.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet og fået patent på kosttilskuddet XO i DK og USA - og EU er på vej. Det er et kosttilskud, der styrker lysten hos kvinder, mænd og alle andre køn.
Teamet bag består af grundlæggeren, en europæisk patentadvokat, et ungt reklamebureau, og en formand af international kaliber. Derudover har vi et driftsteam med en direktør, en CFO på deltid, 3 marketingmedarbejdere og en studentermedhjælper.
Vi har netop lanceret produktet i DK, så omsætningen er begyndt at trille ind ultimo april.
Ejerkredsen i dag består af 2 flertals- og 6 mindretalsaktionærer, som er personer, der løbende har investeret i udviklingen.
Læs mere her: https://xo.xyz/

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

INXO A/S

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind