Reshop Vintage

Viby J, Danmark

Lån Bestyrelse/rådgivning

Unik forretning - den første i DK. Søger investor.

Unik forretning - den første i DK. Søger investor.
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Lad mig starte med en kort info: Reshop Vintage er en restaureringsservice specielt lavet til vintage og luksus tasker. Det er mest kendt i andre lande som Bag Spas. Pengene kommer dog ikke fra at reparation, men snarere genoplive en gammel luksustaske tilbage til dens oprindelige stand og sælge videre til en meget højere pris end retail. Det, jeg leder efter nu, er startpenge til at sætte gang i opgørelsen af ​​de projekt tasker, der er nødvendige for videresalg. Jeg har også brug for hjælp til udbetaling af nyt værksted og showroom samt nyt udstyr.

Det er en god investering fordi

For det første er det det eneste taske-spa i hele Skandinavien. For det andet, da det er et højt kvalificeret og dyrt projekt at starte, kræver det en masse passion og dedikation fra ejeren for at få det til at fungere.For det tredje har den en høj omsætning med varer, ingen tasker bliver hos mig i mere end en måned. Jeg kender markedet, og jeg fortsætter med at vokse med markedet, så jeg ved, hvornår og hvor taskerne skal sælges.Lige nu har jeg investeret omkring 100.000kr i virksomheden, med mine egne penge og et par private lån.

Her er virksomheden i dag

Firmaet er lavet til at reparere og sælger luksus tasker. Men grunden til den blev skabt og dens egentlige mission er at vise, at bæredygtighed er en mulighed selv for luksus ting. Holdet bag virksomheden er i øjeblikket kun mig. Det er en højkvalifikationsbaseret service, der kræver mange tekniske og ubegrænsede timers træning og kurser.Virksomheden har kun kørt halv tid fra december 2021 til maj 2021, og ved halv tid kørte den kun i max 8 timer om ugen. Men den har allerede solgt over 50.000 kr. Forventet salg for juni er på 40.000 netto.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Reshop Vintage

Viby J, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind