Preptor ApS

2650 Hvidovre

Investering

Preptor - bygger bro fra studie til drømmejobbet.

Senest opdateret: 09-05-2023
Preptor -  bygger bro fra studie til drømmejobbet.
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

Virksomheden søger kapital til

Preptor søger 1.000.000 DKK mod 20 % i ejerandele.
Virksomeden står bl.a. i et stort udviklingsprojekt "talentbanken"

Preptors talentbank er med sin automatiseret rekrutteringsmatching funktion mellem kandidat og virksomhed samt fokus på de unge – ikke set før på markedet. Virksomhederne er 3 skridt foran i deres rekrutteringsproces/forløb ift. andre klassiske rekrutteringsvirksomheder. Der vil være høj træfsikkerhed for valgt af den rigtige kandidat. Det vil blive en gamechanger indenfor moderne rekruttering.

Preptor søger Synlighed – styrke og udbrede vores netværk, skalering (vækst), markedsføring (digital markedsføring). Vi vil også gerne have hjælp til at komme ud over landets grænser med vores koncept, vision og mission.

Det er en god investering fordi

Vi ønsker at finde og samarbejde med en investor, der sammen med vores øvrige team vil positionere og sætte trivsel, læring, motivation og bæredygtighed på dagsorden iblandt unge. Mistrivselsstatistikkerne, stress mv. i blandt unge taler desværre deres eget tydelige sprog.

Preptor har udformet en strategiplan/forretningsplan - som der eksekveres på. Strategiplanen er efter vores vurdering ambitiøs, men realistisk. Preptor har opsat delmål og roadmaps, hvor tiltag løbende ”trykprøves” og revideres. Aktiveringen af vores sidste forretningsben ”talentbanken” skal øge omsætning og rentabiliteten i virksomheden samt øge tilgangen af nye kunder samt styrke det samlede Preptor koncept.

Undertegnede er uddannet eksportingeniør og jeg har en HD(O). Har bred erfaring med kunderelationer og økonomi fra IT-branchen, og udviser masser af gå-på-mod og drive.
Min passion ligger på uddannelsesområdet, og jeg gik fuld tid i Preptor i april 2022. Jeg er født med en iværksætter i maven.

Min forretningspartner René Rasch har 20 års ledererfaring ligeledes fra IT-branchen og været selvstændig. Han har en matematisk studentereksamen, og brænder for det
tekniske på kort og lang sigt. Renés iværksætter-gen er tilsvarende stort. De mange typer virksomheder han har været involveret i, har givet solidt kendskab til regnskab, strategi og ledelse.

Preptor har samlet set indskudt ca. 500.000 DKK.

Vi ønsker at øge omsætningen til 3 mill. i 2024, 5 mill. i 2025 og 10 mill. i 2025. Pt. anvendes ressourcer på højere udbredelse og synlighed af virksomheden via SOME-aktiviteter mv. Preptor har afviklet +300 1:1 forløb og dette tal skal fordobles i 2024. Vi ønsker at fastholde en trustpilot på 4.9.

Her er virksomheden i dag

Preptor hviler på 3 forretningsben som er professionel lektiehjælp (skræddersyet 1:1 lektie-/studiehjælp og eksamensforløb målrettet
gymnasieelever og universitetsstuderende. Personlige udfordringer som ADHD og Aspergers er ingen hindring hos os), talentudvikling/karriererådgivning og rekruttering/talentank. Preptor har kun fokus på de unge gen Z. (16-32 år). Preptor bygger bro fra studie – til drømmejobbet.

Preptors 3 forretningsben tager afsæt i:
Vores vision - bedre mental sundhed for de unge. Stresskurven er opadgående, men kan med de rette værktøjer og professionelle 1:1-indsats ændres.
Vores mission - gøre op med den stress, der ofte er omkring lektier,
studieprojekter, eksamener og det at skulle finde det rigtige job.
Vi vil lade talenterne udfolde sig - de unge er vores alles fremtid.

Vi bruger FN’s verdensmål 3 og 4 som pejlemærke. Mental sundhed og livslang læring er centralt for alt, hvad vi gør i det daglige. Vi tror på bæredygtig udvikling hos Generation Z. For os er succes ikke et spørgsmål om mere, men om at gøre tingene bedre.

Organisationen består af CEO Jørgen Petersen, forretningspartner Rene Rasch (investor med nuværende 20 % i ejerandele), ca. 100 undervisere på landsplan, en deltidsmedarbejder (flexjobber) samt dygtige samarbejdspartnere. Omsætning i 2022 var 114K og forventningen til årets omsætning er 1.mill. Rene Rasch og jeg gik i sommeren 2022 om at lave Preptor ApS.

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Preptor ApS

2650 Hvidovre

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

TV-kok finansierer unik kogebog til den sunde kageelsker

Jesper Helmin, en af stifterne af forlaget, fortæller, at han kom i kontakt med Hannah Grant, da hun søgte kapital på Capino.dk til at trykke et nyt oplag a... læs mere

Guide til privat lån til virksomhed: Find det bedste erhvervslån til din virksomhed

Flere og flere virksomhedsejere vender sig mod private lån og investorer som en alternativ løsning for at skaffe kapital til deres virksomhed. Denne guide vi... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind