Grethe Harbo Lægens Stol

7700 Thisted

Lån Bestyrelse/rådgivning

Grethe Harbo Lægens Stol

Senest opdateret: 08-04-2024
Grethe Harbo Lægens Stol
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2019

Hvad laver virksomheden?

Underviser/foredrag sundhedsprofessionelle ledere, læger og sygeplejersker, coacher pressede og stressede læger og laver kurser online og fysisk indenfor Resielins-træning og compassion træning.

Jeg er erfaren læge, der som solo-selvstændig (med en PA ansat til ca. 20 timer/måned) hvor kernekunder er i det offentlige sundhedsvæsen og på plejehjem .
Oplever at det er svært at komme ind som soloselvstændig.
Har uddannelse i compassion træning der modvirker udbrændthed og sygemeldinger - og det er der videnskabelig bevis/evidens for.

Virksomheden søger kapital til

1.Markedsføring. Goggle adv og SEO optimering. ca. 5000 kr/mdr og hjælp til SEO-ekspert, så det giver value for money.
2.Hjælp til dokumentation af virkning af de forløb jeg laver - i forhold til mental trivsel, sygemeldinger, arbejdsglæde mv.
har en serie anonyme lægehistorier www.anonymelaeger.dk.
Det er sårbart at stå frem med de udfordringer der er - og derfor har jeg valgt at fortælle historierne, så man kan spejle sig i dem - og finde mod til at gøre noget.
Er i opstartsfasen med et projekt sammen med en phD sygeplejerske, hvor vi vil lave et kvalitativt studie, hvor vi ser hvad der gemmer sig i de udfordringer, der måles i trivselsundersøgelser. Gå et skridt dybere. Det skal gerne munde ud i materiale/en bog som kan danne basis for mere undervisning, foredrag mv. VI er: en sygeplejeske phD og en leder fra hospice, der har erfaring med compassion i ledelse.
Jeg skal starte op med undervisning af medicinstuderende i compassion efterår 2024.

Det er en god investering fordi

Fordi det i fremtiden er nødvendigt at få compassion ind i ledelse og i sundhedsvæsen, startende med medicinstudiet.
Der er store mentale udfordringer og trivselsproblemer, der koster økonomisk og menneskeligt. Sygefravær, førtidspension, selvmord.. Compasion træning forebygger udbrændthed og det er evident, at det giver patienter bedre behandling og bedre prognose, hvis vi investerer i at se på de sundhedsprofessionelles trivsle.

Her er virksomheden i dag

Har haft underskud 2020, 2021 og 2022 i min virksomhed - mindsket hvert år. I 2023 balancerer regnskabet - men jeg får ikke løn for mit arbejde - indtil videre.
Er ved at få mere synlighed - og imens er behovet for evidente metoder blevet mere udtalt. I mit område - Region nord er der meget få der har uddannelse og erfaring med Træning i compassion. Det forebygger udbrændthed blandt sundhedsprofessionelle og det giver patienter bedre behandlingsresultater og prognose. Halvdelen af praktiserende læger viser tegn på udbrændthed i den seneste måling.
Der er et stort behov for at oplyse om, hvad Compassion kan give af resultater og få sat aktiviteter i gang.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Grethe Harbo Lægens Stol

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind