Måttemanden ApS

Taastrup, Danmark

Investering

Allerede succesfuldt firma søger rette partner

Allerede succesfuldt firma søger rette partner
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2019

Vigtigst for MåtteManden vil være nogle der kan få de rette hænder ind i selskabet på rette vilkår.Det går snart for stærkt, så sælgere er i høj kurs og sparring omkring setup for det vil være påskønnet.At kunne bidrage til bæredygtighed vil være et plus. Jeg tæt på et koncept hvor kørsel foregår via EL, dette har givet bevågenhed fra pensionsselskaber og kommuner, planlagte møder er klar når Covid19 tillader det. Jeg har vist på 1 år at konceptet er optimalt og denne slags abonnements omsætning bliver kun højere og højere.Sparring, tilgang til administrative muligheder, viden for bæredygtighed og vigtigste ønske for Måttemanden er skalering af firmaet/sælgere.

Det er en god investering fordi

Langvarige og underskrevne aftaler med gode betalere er sikre penge i banken.Jeg vurderer en omsætning på 40 mio indenfor 3-5 år hvis truppen er den rette - Alene nås nok kun 5 mio.Selskabet er uden gæld og med en total investering på ca. 80.000Jeg har tidligere våget mig ud i større og mere risiko betonet projektet, så jeg har gjort mine erfaringer på godt og ondt. MåtteManden vil blive en sikker gevinst for rette investor/partner.

Her er virksomheden i dag

MåtteManden sælger almindelige smudsmåtter, lamelmåtter, gummimåtter og faldunderlag.Innovativt firma som ikke benytter de traditionelle måtteservice løsninger, hvilket i markedet er modtaget ekstremt godt. Fleksibilitet er nøgleordet.2 mand har været fuldtid siden oktober 2019Omsætning 2019 - 175.000Omsætning 2020 - 2.1 mioOmsætning 2021 - 770.000 og i 2022 allerede 580.000DB 30-75%Nuværende aftaler og kunder består af kommuner, entreprenører(nybyg), skoler, institutioner og boligselskaber.Alle gode betalere.Måttemanden bestod af 2 personer, nu er undertegnet ene mand med eksterne tilknyttet. Undertegnet er dog også arkitekten bag alt drift, udvikling og langt størstedelen af omsætningen.Potentialet er enormt, men ved nuværende form vil eskalering ske alt for langsomt.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Cleantech energi miljø
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Måttemanden ApS

Taastrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind