By Nielsen

Greve, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Platform for Alt Dansk - Søger investor

Platform for Alt Dansk - Søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2020

Team sammensætning & Marketing

Kontakt os for, business plan, budgetter osv.

Det er en god investering fordi

Vi har store planer om og hjælpe Danske virksomheder med og komme ud på verdens plan med vores platform - vi har erfaring fra mange lande i verden vi er meget passioneret og hårdt arbejdende.
Vi er specielle da ingen laver hvad vi vil og vil planlægger et fodtryk på verdens plan.

Vi har et Advisory Board på 5 meget erfarne danske forretnings ledere.

Her er virksomheden i dag

Web portal er færdig udviklet, kort sagt virker det som Amazon, Danske firmaer kan oprette profil, lægge deres produkter op, se deres salg, betalinger, kunde feedback osv.

Vi er ved og samle samarbejdspartnere (leverandørere) til vores Web store
Platformen er nu Live og vi er ved og bygge nyt Front end design.
www.bynielsen.com

By Nielsen –
By Nielsen er virksomheden bag den nye danske E-handels platform – www.bynielsen.com , som sælger danske detail produkter til hele verden.
Vi tager os af markedsføring for vores samarbejdspartnere via sociale medier og sammen med internationale markedsføringsfirmaer.
Hvorfor blev By Nielsen skabt?
Gennem mit arbejde forskellige steder i verden har jeg konstateret, at Danmark er kendt for kvalitet, banebrydende nytænkning og ikke mindst bæredygtighed. Dermed er Danmark og danske produkter allerede brandet i hele verden.
Dette var med i mine tanker, da jeg i 2020 - efter mange år i udlandet - vendte hjem til Danmark, og på grund af Coronakrisen skulle finde en ny levevej.
I forbindelse med min research forud for etableringen af By Nielsen, blev jeg opmærksom på, at Danmark har et meget stort antal små og mellemstore virksomheder, som er succesfulde og sælger deres produkter via deres webstores, men ofte kun i Danmark og vores nærmeste nabolande.
Disse virksomheder fungerer ofte som individuelle enheder, hvilket kan være en hindring for at opnå den mulige gennemslagskraft både ’branding’ og salgs mæssigt på verdensmarkedet.
By Nielsen har udviklet platformen – www.bynielsen.com - som samler alle virksomheder på 1 portal. Med en koordineret PR og marketingindsats øger vi kendskabet til disse virksomheder, som dermed vil opnå større synlighed og et øget salg.
Eksempel:
Hvis en mulig kunde i f.eks. Japan er interesseret i dansk design, vil denne mulige kunde ofte Google sig frem til forskellige danske virksomheder og disses produkter på virksomhedernes websites.
Med By Nielsen kan denne kunde nu gå ind på 1 portal – www.bynielsen.com og finde alt inden for dansk detail,- interiør, mode, kunst, litteratur, smykker, kosmetik, fødevarer m.m. Kunderne vil gennem vores markedsføring få kendskab til By Nielsen som stedet, hvor man finder ’Alt’ inden for danske produkter, danske virksomheders services og oplevelser i Danmark m.m.
Kort sagt vil platformen www.bynielsen.com samle alle danske virksomheder 1 sted.
For at øge kendskabet til Danmark og By Nielsen tilbyder vi samtidig danske udbydere af udstillinger, messer, museer, oplevelser m.m. at de kan lægge information ind på vores platform. Dette gør vi for at øge kendskabet til Danmark og for at gavne både viden om oplevelses muligheder i Danmark og for og forøge dansk eksport.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

By Nielsen

Greve, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind