Il circolo lounge café

Ballerup, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Lounge café søger investor til opstart.

Lounge café søger investor til opstart.
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 1.600.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2022

Etablerings budgettet kommer op på ca. 1,5 millioner da lokalet er nyt og skal indrettes her er der også med i budgettet 3 måneders drift og lønninger og markedføring.
Jeg fortrækker en investor da jeg får brug for sparring vedr. markedføring og den økonomiske drift.

Det er en god investering fordi

Min cafe skal være en Circolo, som i Italien, er den lille lokale bar, pasticceria, cafe, spisested og der hvor alle i lokalområdet samles, det er det sted man drikker sin morgenkaffe og spiser sin morgenmad, det er der man ser fodboldkampen søndag aften, det er der man går hen for at mødes til Aperitivo der man i det hele taget samles til alle former for arrangementer, unge som gamle og generationer efter generationer. Jeg vil her supplere op med catering og et loungeområde sådan at virksomheden rammer en bredere målgruppe og dermed mulighed for større indtjening.
Loungeområdet skal være en form for udvidet Apetizers evt. preclubbing en afslappet stemning med lækre drinks og lounge musik.
Min mission med cafeen er at skabe dette rum i Carlsberg byen som er en lille lokal oase i den store storby.
Min fremtidig vision for cafeen er at mine kunder får et fast holdested egnet til næsten alle alders grupper, ved succes rate skal lounge cafeen udvides til en lounge bar evt. en beach lounge club med middag lounge og club hvor værdierne skal være de samme som i lounge cafeen et fast mødested.

Her er virksomheden i dag

Jeg er uddannet klinikassistent og har arbejdet i faget i mange år men har i virkeligheden en passion for event planlægning som jeg ikke har nogen professionel erfaring med men vi (min mand og jeg) har nu i mange år drevet en form for uofficiel catering hvor vi tit er blevet spurgt om at lave mad og planlægge forskellige private events. Jeg har boet 10 år i Italien og kom tilbage til Danmark for snart 13 år siden jeg har altid synes at der manglede et sted hvor man kan samles gamle som unge i københavn og omegn. Jeg elsker når folk hygger sig uanset alders gruppe jeg jeg elsker at opvarte dette sætter jeg en stor ære i. Jeg kom selv i mine ungdom i denne form for Circolo i Italien og mødte mange af mine stadigvæk nuværende venner og når jeg kommer tilbage der til er det stadigvæk der jeg møder dem. Da jeg var yngre arbejde jeg på en restaurant i Firenze i et par år og om aften arbejde jeg på en lounge bar også i Firenze, der fra har jeg også min inspiration og erfaring.

Min mand Mirko, som er Italiener, arbejder som kok i et italiensk køkken, han har en passion for det regionale italienske køkken og er rigtig god til at originalitet i retten, derfor har han en stor efterspørgelse blandt venner og bekendte for at lave mad og arrangementer, han har stor erfaring med at drive både en delikatesse og catering køkken og har gjort det i mange år nu. Han kommer til at stå for driften af både catering og madlavningen af lounge caféen. Mirko har i mange år taget sig af leverancer fra italien på sit nuværende arbejde og kender alle italienske restauratører i hele københavn og omegn, han har været på forskellige food festivals både i DK og i Italien og har kontakter til mange forskellige italienske leverandører både indenfor vin og mad, han rejser ofte til Italien og udforsker gastronomisk.

Vores datter Gaia på 19 bliver færdig med STX nu til sommer og skal derefter arbejde fuldtid, og hvad er bedre end at arbejde i sit eget hos mor og far. Planen er at hun skal en uge til Rom i Italien på et barista/bartender kursus så skal hun stå for driften af caféen og sociale medier sammen med mig, men målet er at hun skal kunne drive caféen selv og senere også evt. have nogen ansatte som hun skal oplære og være ansvarlig for. Gaia har altid hjulpet når vi har haft nogen opgaver med servering og madlavning hos vores venner og bekendte, hun er meget socialt anlagt både på SoMe og generelt. Hun har også erfaring fra både pizzaria og supermarkedet med kundebetjening varebestilling osv.

De produkter som kommer til at være nøgle aktiviteten i caféen er selvfølgelig mad og drikke vare men der kommer til at være events hvor mad og drikkevare er bliver solgt som del af oplevelsen og eventet.
Cateringen vil levere forskellige former for menuer og buffeter, men cateringen vil også være hovedaktivitet ved forskellige events, som f.eks. en vin smagning med fingerfood eller en buffet. Caféen skal forsyne de daglige kunder med drikkevare, alt fra kaffe, læskedrikke og alkohol, f.eks. en aften Aperitivo eller en øl i den dejlige sommervarme eller bare en kop varm kaffe til en vinter eftermiddag.
Det unikke ved min cafe/catering er de mange aktiviteter som kommer til at samle en masse mennesker både de faste kunder men også udefra kommende til catering kunder der måske får lyst til at komme forbi til en dagens pasta eller deltage i et event som de evt. selv har arrangeret eller bare være deltagene.
Eventsene vil blive arrangeret af mig til at starte med, det kan være alt muligt fra fodbolds kampe til en vin producent der vil reklamere for sin vin eller en forfatter der vil holde en bog signering.
Igennem hjemmesiden og de sociale medier vil vi uddybe mulighederne for at kunne arrangere sit eget arrangement hos os, hvor vores produkter selvfølgelig skal sælges i form af en middag eller en reception eller måske bare en fast menu hvor folk sidder til bords og man betaler et beløb for at deltage i middag, en form for "sit down with your neighbour", hvor bordet er langt og alle sidder ved siden af hinanden og middagen er arrangeret af cateringen, her vil der blive solgt mad og selvfølgelig også drikkevarer.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Il circolo lounge café

Ballerup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind