Ourhaus Holding ApS

Greve, Danmark

Investering Lån

OURhaus søger investor der vil med på rejsen

OURhaus søger investor der vil med på rejsen
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2020

Investeringen skal sikre at vækst potentialet udnyttes. Kapitalen investeres i strategiske områder i henhold til vores eksekveringsplan. Konkret søger vi 3,0 MDKK. Vi er indstillet på en løsning hvor en del af beløbet betales for en ejerandel og hvor resten kan arrangeres som kreditfacilitet.Kapitalen vil blive investeret i 3 hovedområder:1) Markedsføring (materiale, specialistviden og annoncering, både via SoMe og traditionel markedsføring)2) Reservation/køb af ejendomme i det nordlige Toscana3) Løn til stifterne (i det omfang det er muligt og ikke påvirker vækstmulighederne)Målet er, at sælge 3-5 ejendomme i 2023.

Det er en god investering fordi

Vi har en sat en forsigtig forventning til overskuddet før skat over en 4 årig periode svarende til 4,1 MDKK. Potentialet er langt større og med den rette investor og den nødvendige kapital er det ikke utopi at vi kan nå en bundlinje på 2-4 MDKK i år 4. Vi forestiller os at reinvestere fremtidigt overskud i videreudvikling af forretningen.Pt. agerer vi kun på det danske marked og sælger ferieboliger i Italien, men det nordiske, engelske, hollandske og tyske marked er interessant og et helt andet ball game. Vi er pt. i dialog med en Italiensk samarbejdspartner, som også gerne vil investere, der har adgang til det engelske, hollandske og amerikanske marked.Vi står i dag for hele værdikæden, dvs. markedsføring, salg, projektstyring, økonomi og drift i al almindelighed. Vi er alsidige og har forskellige kompetencer. Dog mangler vi sparring og support på markedsføringen.Vi har den 30.07.2022. afleveret den første ejendom, som er en total nybygning til 6 begejstrede ejere.Vi har indtil videre investeret 1,3 MDKK i selskabet samt arbejdstimer for langt større beløb - og har hele vejen haft positivt likviditetsflow.

Her er virksomheden i dag

Vi sælger deleferieboliger i nord Toscana. Dvs. 6 købere deler en feriebolig og vi står for alt fra A-Å. Vi finder, renoverer, administrerer og servicerer ejendomme for danskere som køber disse via et dansk selskab med 6 ejere til hver ejendom. Potentialet er stort, både ift. markedsekspansion til andre lande end IT men også ift. at sælge til købere i andre lande end DK.Det er en bæredygtig model, både ift. klima og det social bæredygtighed forstået på den måde, at lokalområderne undgår udenlandsk ejede "spøgelseshuse", som kun anvendes få uger om året.Pt. består teamet af Torsten Laursen og Jesper Jørgensen som er stiftere af OURhaus. Vi har begge en bred erhvervserfaring indenfor økonomi, ledelse og virksomhedsstyring samt udvikling. Desuden har vi Marianne Harboe tilknyttet som phoner og vi har en studentermedhjælper på vej ind.I 2021 solgte vi den første ejendom og omsatte for 470 TDKK. med et overskud før skat på ca. 200 TDKK. Vi solgte den første ejendom under markedspris for at komme ind på markedet. En tilsvarende ejendom ville give os en omsætning på 800 TDKK i dag.Vi startede i februar 2020 og købte den første ejendom stort samtidig med at pandemien lukkede verden. Men i 2021 da vaccinerne kom solgte vi ejendommen på ca. 2 måneder.I 2022 har vi 4 projekter til salg hvor vi har købt en stor fantastisk beliggende ejendom og lige så velbeliggende lejlighed sælges henholdsvis i 6 andele á 1.2 MDKK og 275 TDKK.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Ourhaus Holding ApS

Greve, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind