Rista ApS

København N, Danmark

Investering

Rista abonnementsforretning/markedsplads søger invester

Rista abonnementsforretning/markedsplads søger invester
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2019

Vi søger mellem 500.000-1.000.000 til en værdiansætning på 8.000.000 Pengene skal bruges på viderudvikling af vores app, endnu en omsætningsgren af forretningen, samt sælgere til at få flere caféer på platformen. Derudover har vi efter corona "sluttede" opnåede gode resultater på paid markedsføring og der skal derfor kanaliseres penge deri.

Det er en god investering fordi

Vi har bygget en copy-paste maskine. Rista har mulighed for at skaleres til nye storbyer med meget få ressourcer. Vi leverer nogle gode tal, men alle tal kan selvfølgelig blive optimeret. Vi har personligt investeret + 500.000 i virksomheden og utallige timer.

Her er virksomheden i dag

Rista tilbyder hr. og fru. Danmark god barista kaffe på deres lokale caféer til billige penge. For 129,- om måneden har de muligheden for at få én kop kaffe om dagen på en af vores 45+ samarbejdende caféer. Vi har ca. 600 betalende kunder.Rista blev dannet af 3 unge ildsjæle der altid har elsket iværksætteri. Christoffer (CEO) har lavet flere miniforretninger igennem sin tid og har sans for netværk. Rasmus (COO) skrevet +100 forretningsplaner og altid vidst at han ville bygget et firma, men startede ud som sælger og blev senere leder. Patrick (CMO) er en arbejdshest som efter sin uddannelse som markedsføringsøkonom besluttede sig for at vide alt om markedsføring at være selvstændig.Vi har senere fået tilkoplet Kamal (CTO) som har udviklet apps i alle sprog de sidste 20 år.Sidste år var vi stadig præget meget af corona og havde en omsætning på 250.000,- i år rammer vi mindst 600.000,- pre-money. Rista har været aktivt siden september 2020, men med 2 nedlukninger på bagen, mener vi selv at 2022 er vores første reelle år.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Rista ApS

København N, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind