HGC ApS

København K, Danmark

Lån

Lån søges til 4. genoptryk af bestseller kogebog

Lån søges til 4. genoptryk af bestseller kogebog
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2014

Jeg søger et lån til genoptryk og markedsføring af min best seller Tour de France kogebog, The grand tour cookbook for 4. gang på engelsk, samt til en ny udgivelse og markedsføring heraf igennem mit eget forlag.
Best seller Bogen har til dags dato solgt mere end 25.000 eksemplarer verden over og er udgivet på 5 sprog og er lavet til et Emmy vindende TV show på Amazon Prime ved navn Eat Race Win.

Jeg søger 410.000 DKK
Til optryk af:
2000 kopier af The grand Tour Cookbook - engelsk (167.300 DKK)
2000 kopier af Eat Race Win
-ENGELSK the cake cookbook (95.700 DKK)
2000 kopier af Eat Race Win
- DANSK the cake cookbook (95.700 DKK)

Digital Markedsføring af de to ovenstående (50.000 DKK)

Lånet bliver betalt tilbage i rater hvert kvartal + 30 dage med 50% af omsætningen fra de ovennævnte bøger med en rente på 10% pro anno. den estimerede tilbagebetalingstid vil være ca. 18 måneder.

Det er ikke et must at du skal være involveret i projektet andet end at være långiver, men hvis du brænder for at udvikle brands og har gode tricks og netværk oppe i ærmet til at drive salg og lave partnerskabsaftaler, så er det helt sikkert et match made in heaven. I så fald søger først og fremmest en investor som finder det interessant at udvikle et mad-brandunivers i og uden for Danmark. Min Følgerskare er baseret i USA, UK og Danmark.
Hvis din interesse er stor inden for at bygge personlige brands, kan vi snakke om hvordan et mere detaljeret samarbejde/partnerskab kan se ud og hvordan du kan blive en del af den langsigtede plan.

Det er en god investering fordi

Du har dine penge igen inden for 12-18 måneder med 10% rente pro anno oven i.

Hvis din interesse er stor inden for at bygge personlige brands, kan vi snakke om hvordan et mere detaljeret samarbejde/partnerskab kan se ud og hvordan du kan blive en del af den langsigtede plan.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Her er virksomheden i dag

Jeg sælger performance kogebøger til alle der træner løb, cykling eller triatlon, samt bøger om special diæter til en sundere livsstil.

Jeg er faglært kok, med en baggrund fra Noma, Årstiderne, Go' morgen Danmark, Masterchef Jul, samt 5 års fuldtid som performance kok for Bjarne Riis tidligere cykelhold, hvor jeg udgav min bestseller kogebog The grand tour cookbook for første gang i 2013. Jeg driver mit eget forlag med distribution i Danmark igennem BDC og alle boghandlere, samt I USA og UK.

Jeg har et fantastisk markedsføringsbureau, med et vanvittigt stærkt hold tilknyttet, som har vækstet mit nuværende bogsalg med over 100% hver måned siden februar, hvor jeg gik fuld tid på mit eget personlige brand igen efter nogle år i en startup.
Vi arbejder fokuseret på facebook/instagram marketing, samt email marketing som understøtter hvad jeg laver offentligt af TV og udgivelser. I Maj måned regner vi med at ramme en omsætning på omkring 55.000 DKK kun fra salg af mine bøger online.
Da vi først Lancerede The grand Tour Cookbook på engelsk tilbage i 2015, ramte vi break-even på bog-produktionen inden for 6 uger.

Der er stor efterspørgsel på bogen, The Grand Tour Cookbook fra min amerikanske og engelske distributør og skal derfor genoptrykkes, da den sælger rigtig godt stadigvæk, men nu desværre er 40 bøger fra at være udsolgt.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

HGC ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind