Sitemee Aps

Hillerød, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Fremtidens PIM til eCommerce

Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Skalerbart Product Information Management System (PIM) / Digital Asset Management System til webshops baseret på Shopify, søger kapital til udvikling. Mange webshops mangler basal kontrol over deres webshops, foruden det der kommer indbygget med Shopify. Det kan være central lagerstyring af flere webshops, produkthåndtering, bufferlager og andre opgaver der normalt varetages af et WMS. Med Octo kan en bruger i princippet styre uendeligt mange webshops og håndtere produkter og lager fra et sted. Vi har selv drevet webshop (fra 2004 til 2015) og selvom der er mange ting der er blevet nemmere, er der stadig meget der er bøvlet, når det handler om lager og datahåndtering. Vores vision er: Manage multiple Shopify Stores with shared inventory. Want to sell one or more products across multiple Shopify stores? Octo has your back (and front). You choose which products sell where, and you can even assign different inventory to individual stores. Modular, Lightweight, FAST, easy to use, simple. Create, manage and update products and inventory across stores in one simple dashboard. Connect as many stores as you want. No need for bulky and difficult software - that costs a small fortune. Octo makes it a breeze to manage your growing Shopify business.

Det er en god investering fordi

OCTO er et projekt i en eksisterende virksomhed.Ved partnerskab forventer vi at OCTO udskilles som selvstændigt virksomhed via et salg fra seedvirksomheden til det nye selskab. OCTO er har pt en række kernefunktioner i drift og i brug. Der er fast fullstack udvikler tilknyttet projektet. Løsningen består, foruden selve webapplikationen af:1 x staging version af OCTO2 x staging instancer af Shopify til2 x Github repository/kontiGrundig dokumentation af løsningenLøsningen er hostet på AWS og MongoDB.

Her er virksomheden i dag

OCTO giver jer mulighed for at investere tidligt i udviklingsfasen og være med til at præge retningen fra start. Når OCTO for alvor er modent til markedet, er det muligt at tegne nye kunder på en abonnements ordning. Shopify er verdens mest udbredte eCommerce system OCTO løser mange mange af de problemer som de fleste webshop-ejere bøvler med og mulighederne for at modulær udvidelse er ubegræsede. OCTO på skal udbygges til et fuldt funktionelt PIM system, der er specielt velegnet til brugere af Shopify.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Sitemee Aps

Hillerød, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind