Colorcable ApS

Frederiksberg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

ColorCable med salg af smukke forlængerledninger

ColorCable med salg af smukke forlængerledninger
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

ColorCable søger 600.000 DKK til lancering af virksomhedens første kollektion "Model 3" til en værdisætning på 10 millioner (6% ejerskab). Virksomheden har selvfinansieret udvikling af design, prototype, 1. produktion (16.000 enheder), omfattende markedsføringsindhold - herunder professionelt videomateriale, photoshooting, hjemmeside m.m.

I alt har virksomheden på pr. d.d. indhentet kapital for 1,85 mil. som har finansieret ovenstående (seed stage).

Investeringen skal således gå til lancering af kampagner, vækst og ColorCable's generelle marketingsplan. Konkret vil en investering på 600.000 DKK indfri et omsætningsmål på 20 mil. i 2023 (early growth stage).

Det er en god investering fordi

- Hvad er potentialet i casen?


- Hvor meget har du selv investering i selskabet

Her er virksomheden i dag

ColorCable designer og producerer smukke forlængerledninger i dansk design med udgangspunkt i filosofien "If you can't hide it, make it beautiful". Produktet henvender sig til "upper mass market" og forhandles hovedsagligt hos Bahne, Hifi-klubben og Co. (Eva-solo segmentet). Produktet produceres i 4 farver, som alle følger sæsonens tendenser, og nøje udvælges efter anerkendte trendanalyser fra bl.a. PEJ og Pantone.

ColorCable er stiftet af Klaus Boldt, som i 15 år har drevet fire BoConcept forretninger i Berlin som franchisee med en årlig omsætning på +70 millioner og et mandskab på +50 medarbejdere. Klaus har i samme periode været aktivt medlem af BoConcept's internationale komiteer for marketing, kollektion og virksomhedskoncept, og har i den forbindelse et indgående kendskab til BoConcept's supply chain og omnichannel. Denne viden og erfaring har været omdrejningspunktet i udvikling af idégrundlaget og identifikation af value proposition. Klaus aftrådte som aktivt del af virksomheden i Berlin i 2017, og påbegyndte en bachelor i markedsføring i København. Her mødte han Bertin Guldborg Hansen og Benjamin Falkenberg i et inkubatormiljø for iværksættere i København.

- FÆRDIG TEAMET BAG.

- INGEN OMSÆTNING

- OMSÆTNING I INDGÅENDE ÅR = 5 millioner - 50.000 solgte enheder.

- HVOR LÆNGE HAR I VÆRET I GANG? = Problemidentifikation i Berlin. Kabelføring er i stigende grad blevet et fokus element for møbeldesignere.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Colorcable ApS

Frederiksberg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind