Zelego ApS

København K, Danmark

Investering

Marketing bureau med god omsætning og minimale udgifter

Marketing bureau med god omsætning og minimale udgifter
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2022

Vi søger som udgangspunkt en passiv investor, og vi er villige til at afgive 15% af virksomheden for 400.000 kroner.

Det er en god investering fordi

Der er en profit på 15.000 kroner per salg, og vores eneste faste udgift er vores husleje. Vi har derfor en case som er økonomisk fordelagtig med nærmest ingen udgifter. Vi har dog brug for kapital for at kunne tage et stort skridt fremad som er vore ønsker. Vi er beliggende på Kronprinsessegade i København K.

Her er virksomheden i dag

Vi er et nyere bureau, men med mange års erfaring fra branchen. Vi har solgt siden den 1/5, og har omsat for over 200.000 kroner. I denne periode har vi kun arbejdet deltid på virksomheden, da vi har gennemarbejdet alle processer og haft samarbejdspartnere eksternt, der ikke har kunne levere den ønskede salgsvolumen.
Vi har samtidig begået de fodfejl som man kan løbe ind i. Samarbejdspartnere der ikke betaler, og ikke gode interne rekrutteringer. De fejl har vi lært af.

Vi er 2 fastansatte (ejere). Den ene ejer har ansvaret for salg og eksterne partnerskaber, imens den anden har ansvaret for administration, regnskab med mere.
Resten af virksomheden (produktion af hjemmesider, video-marketing, support og annoncering) er eksternt. Hertil sikrer vi at vi altid er på forkant med vores udgifter, da alle vores eksterne medarbejdere er freelance eller på en no cure no pay kontrakt. Alle vores nuværende partnerskaber er gearet til at tage flere opgaver ind, ligesom vi er gearet til at øge vores salg.

Før vi kan tage næste skridt skal vi have flere ansættelser i vores salgsafdeling. Internt og eksternt, primært derfor søger vi en investering
Vores nuværende kundesegment er SMV, og alle vores kunder betaler som udgangspunkt up front for vores produkter.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Zelego ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind