Gilleleje, Danmark

Investering

B2B SaaS indenfor læring søger kapital til vækst

B2B SaaS indenfor læring søger kapital til vækst
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2018

Vi søger mellem 1 - 2 millioner kroner til de næste 12-18 måneder. Vi søger investering til at sætte tryk på vores salg og til at bygge integrationer, så vi bliver plug'n'play.

Vi har dags dato en værdisætning på 11 millioner.

Vi forventer at skalere vores MRR med en faktor 3-4 baseret på pilotprojekter der afslutter og konverterer til betalende kunder.

Det er en god investering fordi

Vi har et stærkt team, der komplementerer hinanden hvad angår styrker og personligheder. Vi har som foundere bevist en vedholdenhed og et drive gennem corona og pivot af virksomheden.

Vi har bevist markeds-fit og har betalende kunder. Kunder vi har skabt med et produkt under udvikling, hvorimod vi nu står med en færdig version af produktet, så vi rigtigt kan trykke på salgsmotoren.

Vi har investeret 700.000 kr af egne penge og har i perioder arbejdet uden løn og arbejder som udgangspunkt med så lille løn som muligt, indtil vi har skabt den omsætning der skal til.

Her er virksomheden i dag

Mindcap en b2b SaaS virksomhed der sælger en mobile-first læringsplatform, der understøtter kurser og udviklingsforløb, så det du lærer på et kursus rent faktisk bliver konverteret til adfærd og brug i hverdagen. Vi ved at kun ca 15% af det vi lærer på kurser også konverteres til adfærd i hverdagen. Det kan vi gøre bedre, hvis vi forstår hvordan vi kan understøtte træning gennem social læring, impact fokus og personlige læringsoplevelser understøttet af din digitale læringsbuddy. .

Foundere er Mikkel Gade Larsen, serie iværksætter og tidligere stifter af ReStudy, der blev solgt til Mentor Danmark i 2021. Natacha Vinding, CBS uddannet, læringsnørd med stærke projektleder skills Dertil har vi 2 stærke teammedlemmer, Ebru Marangoz, der arbejder med UI/UX samt Zia der er CTO. Vi har et software team i Pakistan.

Omsætning i 2022 var på 350.000 DKK
Forventet omsætning i 2023 er 2.3 millioner DKK

Vi har været i gang siden 2019. Vi lavede et pivot i November 2021, hvor vi har brugt et lille år på at lancere en ny version af produktet og skabe de første salg af vores nye løsning. Vi har i dag 6 betalende kunder, landet en innobooster på 1,26 millioner kroner og har pilotprojekter med flere større virksomheder.

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Gilleleje, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind