9280 Storvorde

Lån

Fra stilstand til fremgang

Senest opdateret: 08-04-2024
Fra stilstand til fremgang
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.300.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2016

Hvad laver virksomheden?

JG Udlejning er et mindre entreprenør firma, som primært har investeret i fibernedgravning, som underentreprenør. Firmaet ejer to ejendomme, som står uden lejere, fordi vi mangler kapital til istandsættelsen.

Det lån jeg søger, skal konsolidere hvad vi allerede har investeret i, privat og i virksomhed, og på sigt give os større økonomisk råderum.

Virksomheden søger kapital til

Jeg søger lån til at vende hele vores tilværelse på hovedet. Det kræver at vi stabiliserer de ben vi står på.
Her er min liste for hvad der skal til:
1. Betal lån i Norwegian ud. Restgæld 158.500,- har passet alle afdrag på 5.800,- pr. mdr.
2. Invester i nye vinduer til privat hjem. Vores hus er ved ejendomsmægler vurderet til ca. 3,9 ved planlagt renovering. Vinduer er den største post og nødvendig. Vi skylder 461.640,- i restgæld på huset.
3. De to ejendomme der ligger i JG Udlejning har stået stille i flere år. De skal omsættes til indtægt. Vi har ikke haft kapitalen til at istandsætte dem.
Vi skylder 421.370,- i de to ejendomme tilsammen.
Jeg skal selv planlægge renoveringen, og have håndværkerhjælp til udførelsen. Vi vil genbruge materialer hvor vi kan. Jeg er genbrugsjæger og skal være tovholder. Jeg har regnet på hvad der skal gøres ved de to ejendomme og vil kunne få dem klar til udlejning for i alt 600.000,- (materialer og arbejdsløn)
4. Istandsættelse af anden ejendom. Vi har en erhvervsejendom i et af Danmarks største sommerhus områder. Vi har på fritidsniveau istandsat, men vi skal i mål, så vi kan sælge eller leje ud.

Det er en god investering fordi

Vi ejer 5 ejendomme, inkl. vores private bolig. Vi har investeret i at anskaffe os ejendomme, nu skal vi investere i at få værdi ud af dem.
Vi skylder samlet ca. 1.856.390,- i de 5 ejendomme.
Vi ønsker at beholde vores private bolig, men potentielt kan de andre 4 sættes til salg, når der er klar til det. Eller vi kan sælge de to og udleje de to andre.

Billedet herunder er af vores private bolig, som er et apotek fra 1908.


Da vi blev gift for 10 år siden, var der to andre ejendomme i porteføljen, en faldefærdig erhvervsejendom på gågaden i Hjørring, den byttede vi til ferielejligheden i Tversted, og fik penge med i hånden. Og en større udlejningsejendom i Skørping, den byttede vi til et sommerhus udenfor Aalborg, og fik penge med i hånden. Sommerhuset er nu solgt.
Ferielejligheden i Tversted er til salg, og udlejes imens. (er ikke pt. hos mægler)

Her er virksomheden i dag

På brandslukningsniveau, med potentiale til økonomisk frihed.

Vi har følgende gæld i ejendommene:
Ferielejlighed, Tannisbugtvej 49, lejlighed 8, Tversted: 800.000,-
Privat bolig; Aagade 41, 9280 Gudumholm: 461.640,-
Strandvejen 82 A og B, 9370 Hals: 173.390,-
Kystvej 31, Egense, 9280 Storvorde: ingen gæld
Kærvej 39, 9392 Kongerslev: 421.000,-
Vi ejer værdier på papiret, men de er kun så meget værd som man kan få for dem. Der skal ikke meget til, før vi kunne få overskud på de skibe vi har sat ud, som lige nu bare skal have trimmet sejlene.

Egentlig vil jeg gerne opkøbe og sælge ejendomme, da jeg mener jeg har øje for det, og der er masser af potentiale omkring os. Vi bor i et område, hvor der bygges nyt super-syghus, samtidigt med at ældre generationer flytter fra og der står mange billige boliger, der kan være førstegangs køb for unge familier, eller potentielle udlejningsboliger.

Men først skal vi have styr på likviditeten. Min mand er revisor, og har fuldt op at gøre med det, så det her skal være mit bidrag til vores økonomi og fremtid. Jeg er i udredning og ender nok med en førtidspension pga slidgigt. Jeg er dog slet ikke klar til at slukke for drømmene. Jeg ønsker stadig at være en spiller på banen, og mener stadig jeg kan bidrage med noget. Jeg er handelsudannet på kontor.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind