WeBrick

København K, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

WeBrick søger en investor og bestyrelsesmedlem

WeBrick søger en investor og bestyrelsesmedlem
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 7
Stiftet: 2019

Danmark mangler en portal for handel med erhvervsejendomme
Indenfor nogle få måneder er WeBrick også blevet Danmarks bedste boligportaler, efter at have hentet data ind på over 50.000 boliger til salg med billeder og optimeret søgning. På tilsvarende vis vil vi også kunne vi hente data på Erhvervsejendomme ind. Det er derfor jeg kontakter dig. Vi vurderer, der er et behov for at samle alle grunde, projektsalg og forskellige typer af erhvervsejendomme på ét samlet site, som er søgeoptimeret og visuelt let overskueligt. Derfor søger vi en investor med et netværk og med kendskab til erhvervsejendomme og som kan identificere sig med at blive en del af denne udbygning af det danske marked for handel med erhvervsejendomme.

Det er en god investering fordi

Vi har ovre de største usikreheder, hvor vi har haft fokus på en stærk databasestruktur med integration til data. Derudover har vi indgået de obligatoriske partnerskaber for at skabe omsætning.
Omsætning i DK i 2020
915.000 kr
Omsætning i DK i 2021
16.639.000 kr
Omsætning i DK i 2022
31.850.000 kr

Her er virksomheden i dag

WeBrick erstatter ejendomsmægleren med data og software og optimerer søgning af alle boliger til salg i Danmark på WeBrick.dk

Der er intet mæglersalær på Danmarks nye boligportal WeBrick. I stedet bruger vi som Proptech-virksomhed offentligt tilgængelige boligdata til at generere NemID-sikrede boligannoncer helt gratis for forbrugerne. Gennem vores digitale kunderejser betaler sælger og køber WeBrick for de obligatoriske services, som vi tilbyder gennem vores samarbejdspartnere: Jyske Bank, Købsstædernes forsikring, NemAdvokater, Vilsøe advokater, Domutech, og Zigna foto.

Platformen er let at skalere, og lige nu forbereder vi indtog på det svenske og norske boligmarked. Derefter skal vi videre ud til 10 nye europæiske markeder. Det viser, hvor agilt vi, som Proptech-virksomhed, kan manøvrere i forhold til de traditionelle spillere, og hvordan denne tilgang potentielt vil disrupte boligmarkedet i Europa. I første omgang lancerer vi i Sverige, hvor vi netop nu forbereder data integration.
WeBrick er allerede udbygget til at blive Danmarks nye boligsøgeside
Vi har indtil nu prioriteret at bygge platformen bagvedliggende struktur for at blive klar til at indtage rollen som Danmarks nye boligsøgeside. For at supplere dette har vi indfriet vores væsentligste KPI og proof-of-concept: at få indgået strategiske partnerskaber med samtlige serviceleverandører, der udgør det samlede øko-system bag en bolighandel; fra byggesagkyndig til forsikring, bank og boligadvokat m.fl. Resultatet har været at WeBrick har gennemført sin første bolighandel og fået mere end 500 boliger på vores platform ud over de 50.000 boliger, som udgør den totale bolig søgeside tilsvarende Boligsiden og Boliga. Alene siden juni har mere end 51.000 brugere besøgt www.WeBrick.dk

Next step: Proof of business og udbygning af platformen vha. tilført ekstra kapital
Fra nu af har vi fokus på indtjening baseret på strategisk on-line markedsføring for at bevise proof-of-business. Hertil skal vi sikre finansiering til den videre udbygning af kunderejsen på platformen samt målrettede on-line kampagner m.m.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

WeBrick

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede