Sonderberg ApS

Greve, Danmark

Meditech idé søger investor med teknologisk forståelse

Vi søger til

Jeg søger 1,2 mio. kr. til udvikling af prototype af mit produkt. Derudover søger jeg også at opnå en form for rådgivning til hvordan man bedst muligt implementerer mit produkt på markedet.

Det er en god investering fordi

Mit produkt er en god investering, da den relevante branche har brug for mit produkt. Mit produkt vil frigive syghuse og sundhedspersonale enormt meget tid. Tid som vil kunne bruges mere effektivt.

Produktet effektiviserer sundhedspersonalets tid, og medfører at deres tid kan bruges på det der i virkeligheden gælder, nemlig patienterne.

Her er virksomheden i dag

Min ny opstartede virksomhed bygger på en idé af et produkt inden for meditech. Denne idé har jeg fået søgt på, for at finde ud af, hvorvidt det allerede findes. Patent- og Varemærkestyrelsen har ikke kunne finde noget allerede eksisterende af samme slags, hvorfor jeg nu har fået udarbejdet en patentansøgning, som er blevet indsendt til Patent- og Varemærkestyrelsen. Jeg har desuden undersøgt, blandt de erhverv som ville kunne benytte sig af mit produkt, om hvorvidt der er behov for produktet. Der har været yderst positiv respons på produktets relevans i branchen.

Idefasen
Jeg søger:
Investering
Status:
Idefasen
Jeg skal bruge:
1.200.000 kr.
Ansatte:
3
Stiftet:
2020
Jeg er i følgende branche(r):
Biotek medico sundhed
Industri produktion

Se også disse relaterede kapital annoncer