Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

I en verden fyldt med iværksættere, der søger finansiering til at realisere deres drømme, er historierne om succesfulde investeringer og partnerskaber ofte en kilde til inspiration. Defor satte vi os ned med Line, der er partner i Solsikken Hjemmeservice for at høre om deres rejse. Det hele begyndte med en idé om at revolutionere rengørings- og hjemmeservicebranchen. I dag har de fundet en investorer gennem Capino, og de deler de deres erfaringer i denne artikel.


Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice …

Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik til sport.

”Vi var begge trætte af at gå hjemme uden arbejde. Vi ville gerne lave noget sammen og besluttede, at rengøring var noget, vi begge kunne, da vi begge har erfaring med at passe vores egne hjem. Vi havde dog svært ved at finde arbejde i eksisterende rengøringsfirmaer, der kunne tilpasse sig vores behov for fleksible arbejdstider og familieliv. Derfor besluttede vi at starte vores eget firma”

Og det skulle vise sig at være en god beslutning!

Solsikken Hjemmeservice revolutionere en fastgroet rengøringsbranche med succes!

Medarbejderne i virksomheden arbejder med alt fra rengøring til havearbejde, og det kræver skarpe hjerner, der er opmærksomme på detaljerne og kan tilpasse sig skiftende opgaver.

Og helt unikt fungerer servicen sådan, at kunderne ikke betaler en fast pris for bestemte opgaver.

”Vi sælger vores kunder service-minutter, og vi har ikke faste aftaler om bestemte opgaver i hjemmet. Dette giver vores medarbejdere mulighed for at tilpasse sig kundernes ønsker og behov i realtid. Kunderne betaler for den tid, vores medarbejdere er i deres hjem, uanset opgavernes art.”

På den måde elimineres bekymringen om, hvorvidt en opgave er blevet udført grundigt, da medarbejderne fokuserer på kvalitet frem for kvantitet.

Og det har virksomheden i høj grad vundet på!


Succes kan også få økonomiske udfordringer

På trods af travlhed og glade kunder, mødte Solsikken Hjemmeservice ligesom mange andre virksomheder en udfordring på deres vej, hvor der var behov for økonomisk hjælp.

”Vi begyndte at lede efter investorer, og det var her, Capino kom ind i billedet. Vi fandt Capino gennem en Google-søgning og blev tiltrukket af platformens overskuelighed og professionalisme.”


Rejsen med Capino var en overvældende Succes

”Processen med at finde en investor via Capino har været en oplevelse fyldt med glæde og overvældende interesse. Vi modtog flere henvendelser, end vi havde forventet, og det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma. Vi havde samtaler, videomøder og mødtes med potentielle investorer, og vi fandt til sidst nogle, der delte vores vision og værdier.”

Investeringen har heller ikke kun hjulpet Solsikken Hjemmeservice på det økonomiske punkt! Investeringen har ligeledes åbnet døre for nye muligheder og partnerskaber.

”Den investering, vi fik gennem Capino, har ikke kun hjulpet os økonomisk med at løse vores udfordring. Det har også åbnet dørene for nye muligheder og partnerskaber. Vi har dannet et nyt ApS-firma med vores investorer og ser frem til at udnytte deres kompetencer og erfaringer til at styrke og udvide vores virksomhed.”


Fremtiden for Solsikken Hjemmeservice er lys

Med investeringen i hånden via Capino ser fremtiden for Solsikken Hjemmeservice MEGET lys ud. De fokuserer på vækst inden for deres eksisterende rengøringsservice. Og de planlægger lige nu, hvordan de kan nå endnu flere hjem og mindre erhverv i Danmark fremover.

For at opnå det mål, investerer de i teknologi og digitalisering, der både kan forbedre deres kundeservice og effektivitet.


Gode råd fra Solsikken

Vi har selvfølgelig også spurgt Line, om hun vil dele ud af hendes gode råd til andre iværksættere, der overvejer at bruge Capino til at finde investorer. Og hertil har hun svaret:

”Til andre iværksættere, der overvejer at bruge Capino til at finde investorer, vil jeg sige: Vær klar over, hvad du ønsker fra investoren og vær tålmodig i din søgen. Læs ansøgningerne omhyggeligt og vær opmærksom på, hvilke mennesker du ønsker at arbejde sammen med i fremtiden. Når du har fundet din investor, er det vigtigt at have klare kontrakter og en åben dialog for at opbygge et solidt partnerskab.”

Vi håber på, at du har fået noget ud af at læse med. Og Capino teamet ønsker Line og resten af Solsikken Hjemmeservice alt det bedste fremover på deres videre færd!


Kan indholdet bruges?

Sidst opdateret: 16. november 2023

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg