Mingo ApS

Aalborg, Danmark

Investering

Mingo søger ny medejer

Mingo søger ny medejer
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2020

Mingo har på meget kort tid onboardet de første kunder fra flere brancher, men ser et kæmpe markedspotentiale både nu men også i fremtiden hvor Mingo vil være mere udbredt og almindelig kendt, så derfor ønsker vi at udvide med mere eksekveringskraft i København og Aalborg. København har langt større kundegrundlag end Aalborg, samt en anden mentalitet til nye tiltag som Mingo kan tilbyde.
Kapitalen skal hovedsageligt gå til vækst igennem online markedsføring eller nye salgskanaler.

Vi søger i mellem 100.000-300.000 og kan afgive mellem 10-30%. Investoren vi søger skal gerne være aktiv, og det er en fordel hvis man enten kommer med viden omkring influencer marketing, et stort netværk indenfor de brancher vi arbejder i eller man har kendskab til en kendis, som kan give en skalle på PR. Vi tror på influencer marketing, så derfor skal vi også anvende det selv.

Det er en god investering fordi

Projektet er en god investering i det vi har gennemtestet appen og kunderne som kommer ind kan være danske, såvel som udenlandske, så på sigt kan vi gå globalt og hermed skaleres op. Platformen er opsat in-house, og har alle de nødvendige features.

Vi er en nice forretning med kæmpe muligheder da Mingo er noget for alle. Mingo oplevelsen er så unik og tilbyder opgaver for influencers som de kan anvende når lige præcis de ønsker det.
Vi rammer med Mingo direkte ned i de markeder vi bevæger os i , Hvor vi dagligt vokser og over tid, til endnu flere brancher.
Det rammer også lige ind i tidsånden i samfundet, hvor vi har større fokus på gode tilbud med høje rabatter på en nem og innovativ løsning. Der er 99% avance på salget af ydelser og mange tilknytnings samt udviklingsmuligheder indenfor denne influencer branche.

Mingo består af Silas Mose og selskabet Jysk Navigator, som har stærke kompetencer inden for markedsføring, branding, salg, netværk og sociale medier.

Projektet er selv startet op med 150.000.-

Her er virksomheden i dag

Mingo slog dørene op i 2020 i København og med en ny afdeling i Aalborg. Firmaet er ejet af Silas Mose, der er vært på Primetime, og Jysk Navigator der endvidere har grundlæggerne fra Jysk Pension med, firmaet drives positivt og professionelt med en høj iværksætterånd.

Mingo er en applikation, som har gjort influencer marketing automatiseret og dermed utroligt prisvenligt for kunden.

Vi tilbyder vores screenede influencers (hvilket vil sige, at det kun er influencers med reele og ægte følgere) til vores kunder, som giver en oplevelse i et unikt miljø og med mange beviste fordele bag sig. Vi har skabt en optimal app omkring hele oplevelsen både for influencers og for kunden, og har på kort tid opnået at tilføre kunder fra flere brancher således kunden bliver set og dermed besøgt.

Vi har kunder fra de flere brancher vi fra start har valgt at fokusere på, Og mere end 2000 influencers tilknyttet. Mingo giver kunderne det content de individuelt har behov for.

Vores kunder kommer primært fra disse brancher :
• Hotel, Restaurant Og caféer
• Sport og hovedsageligt fodboldklubber
• Skønhedsbranchen: Fodterapeuter, kosmetolog og frisør
• Webshops
• Detail tøj m.m

Vi bevæger os snart ind i måned 3, hvor vi pt har en månedlig omsætning på 25.000.-
Vores kunder betaler på abonnement, hvilket vil sige, at omsætningen næste måned kun have være det samme eller højere, da kunderne har takket ja til flere måneder.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Mingo ApS

Aalborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind