CONTRACTUM APS

Stenløse, Danmark

Lån

Finanspartner søges til projektfinansiering ved renovering af huse og lejligheder..

Finanspartner søges til projektfinansiering ved renovering af huse og lejligheder..
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2011

Vi har igennem mange år haft samarbejde med en kendt erhvervsinvestor til finansiering af større handelskontrakter. Desværre er han gået bort og vi søger derfor en ny finansieringspartner, som har interesse i et seriøst og langvarigt samarbejde.

Finanspartner skal kunne finansiere ejendomskøb med fuld sikkerhed i ejendommen indenfor 50% af markedsværdien. Vi finansierer selv alle udgifter driftsudgifter til renovering af ejendommen.

Vi tilbyder finanspartner en løbende rente på 10% p.a. + 10% andel i overskud på salget af ejendommen.

Vi forventer at håndtere 2 - 3 ejendomme om året. Finansieringen er derfor kun til én ejendom af gangen.

Det er en god investering fordi

Ejendomme er et sikkert, solidt og godt marked - og der er altid købere til et nyrenoveret parcelhus eller ejerlejlighed.

Vi har kun fokus på udbudsejendomme eller tvangsauktioner med gode beliggenheder i Hovedstadsområdet og øvrige Sjælland.

Projektet er en god investering, som er sikret ved tinglyst pant i ejendommen. Specielt når finansieringsbehovet er indenfor 50% af vurderingsprisen for ejendommen.

Vi tilbyder gode projekter, hvor vores finanspartner kan sove roligt om natten i forventning om en sikker og fair renteindtægt på de 10% af lånebeløb + en forventet lige så stor andel af fortjenesten ved salg af boligen.

Vi ønsker kun personlig kontakt fra en långiver, som seriøst ønsker et langt og tillidsfuldt samarbejde, med god gevinst fra sag til sag.

Her er virksomheden i dag

Vi er 2 ejere som vil omlægge selskabets aktiviteter og gå aktivt ind i ejendomskøb af parcelhuse og lejligheder, med henblik på at renovere og sælge dem igen.

Selskabet har vi kørt sammen i mange år, primært med fokus på erhvervsmøbler, montage og service.

Aktuelt vil vi byde på huse og lejligheder med god beliggenhed. Det kan ske gennem udbud eller tvangsauktioner m.v. Vi køber indenfor 50% af salgsvurderingen, renoverer ejendommen og sælger den igen.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

CONTRACTUM APS

Stenløse, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind