Grønt pilotprojekt

, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Grønt pilotprojekt inden for clean tech søger investor

Grønt pilotprojekt inden for clean tech søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 4.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2019

20 anlæg testes i live-miljø.

Vi søger kr. 4 mio. mod 20 % af virksomheden. Der vil være mulighed for at indlægge en exitstrategi ved næste finansieringsrunde, som forventes i løbet af to år og skal bruges til opskalering.

Denne første investering skal bruges som egenfinansiering til et lån i Danmarks Grønne Investeringsfond, hvor vi opfylder alle kriterier. Fonden giver 60 % som 30-årigt lån, og det samlede budget bliver dermed kr. 10 mio.

Vores forventninger til investor er bl.a. erfaring med forretningsudvikling, finansiering til opskalering, gerne kendskab til it-branchen og/eller energibranchen, deltagelse i bestyrelsesarbejde på CFO-niveau - kort sagt: Vi ønsker kloge penge

Det er en god investering fordi

Vi har nye, innovative produkter i markeder med stor efterspørgsel. Kompleksiteten i vores produkter er vores styrke i forhold til konkurrenter på markedet, og der er stort internationalt potentiale.

Teamet har kompetencer inden for udvikling, teknik, salg og markedsføring, men vi har brug for flere ressourcer, først og fremmest finansiel know-how men også til forretningsudvikling.

Vi har selv investeret mere end kr. 1 mio. samt mere end 5 årsværk tilsammen

Her er virksomheden i dag

Produktet er nyudviklet og inden for vedvarende energi. Vores team er erfarent og arbejder med energiteknologi og softwareudvikling.

Teamet er vokset fra 1 til 5 personer i løbet af to år. Da det er et produkt, som har været udviklingstungt, har vi ikke haft nogen omsætning endnu, men via pilotprojekt og crowdfunding, forventer vi omsætning i løbet af få måneder.

Vores projekt er dog investeringstungt, derfor søger vi finansiering. Samtidig er der potentiale for et højt afkast.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

Grønt pilotprojekt

, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind