København SV, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Restaurantskib i Sydhavnen søger udvidelse af ejerkreds

Restaurantskib i Sydhavnen søger udvidelse af ejerkreds
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 10
Stiftet: 2016

Vi søger kapital til at investere i optimering af driften af den nuværende restaurant og til at søsætte 'Lille Vandvid' til foråret med et stort potentiale for at øge indtjeningen.
Den nuværende restaurant kan også øge gæstetal og omsætning betydeligt, hvis vi i højere grad kan 'fylde op' på hverdage og i lavsæsonen. Der er også store muligheder for at udleje skibet i dagtimerne til firmaevents og møder.
Vi er parate til at sælge 30% af virksomheden for 1,5 millioner. Eller udvide ejerkredsen med en ny ejer, der vil skyde 0,5-1 mio i virksomheden til gengæld for en ejerandel på 10-20 %.

Det er en god investering fordi

Vi har et solidt fodfæste i Sydhavnen og Københavns Havn med en stor og velbesøgt restaurant, en ny sejlende mini-restaurant, som vi for alvor søsætter i foråret 2021, et godt netværk og tre års erfaring. Livet i havnen er under stadig udvikling, det samme gælder det byområde, vi befinder os i, hvor nye boliger skyder op hver uge og hvor metroen snart vil bringe os tæt på centrum.
Vi har selv tilsammen investeret godt 1 million i penge og tusindvis af arbejdstimer og materialer. Vi skylder kun banken 800.000 i form af en kassekredit - og vores restaurantskib er vurderet til mellem 5 og 7 millioner. På den anden side af coronakrisen venter en fremtid, hvor unikke oplevelser, kvalitet og bæredygtighed vil være det mest efterspurgte. Og vi har dertil en fantastisk historie at fortælle.

Her er virksomheden i dag

Restaurant Vandvid er Københavns måske flotteste restaurantskib. Et iværksætter- og selvbyggerprojekt drevet af ildhu og kærlighed. Vi er to superhåndværkere/madelskere samt en administrator, som kastede sig ud i at drive restaurant uden nogen erfaring eller baggrund i branchen. Og vi har nu været i drift i 3 år som restaurant med flot omsætning og stor succes hos kunderne. Sidste år omsatte vi for 5,5 mio. I år er et unormalt år pga. corona, men vi forventer dog at komme helskindet igennem, trods svære omstændigheder. Især fordi vi nu har et team til at lede restauranten i form af køkkenchef og restaurantchef med erfaring fra toppen af det københavnske restaurationsmiljø.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

København SV, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind