Motorhino Motorcycles ApS

Hedehusene, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

MOTORHINO søger kapital til etablering af produktion

MOTORHINO søger kapital til etablering af produktion
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Vi søger DKK 8 mio. til etablering af en montagefabrik til montage af elektriske motorcykler i Togo og til at etablere et netværk af ladestandere og batteribyttestationer i Vestafrika. Vi afgiver 30% og eventuelt en bestyrelsespost.
Det er sigtet at investeringen skal sikre forankringen af en lokal produktion af motorcykler og samtidigt via taximarkedet, tage en betragtelig del af markedet for persontransport, motorcykelsalg, service og opladning.

Det er en god investering fordi

Casen er særdeles potent, da slutbrugeren (motorcykel-taxichauffører) kan opnå en fordobling af sin indtjening og forblive cash flow positiv ved køb af en ny motorcykel. Motorcyklen betales via et lån, der tilbagebetales over 2,5-3 år, udelukkende med dele af besparelsen på benzin og vedligehold. Studier viser at ejeren/ brugeren kan fordoble deres indtægt, hvorfor der er stor interesse for løsningen. Der er stor interesse for grøn omstilling i regionen og med en økonomisk rentabel forretningsmodel for slutbrugeren, er casen klar til at vende motorcykelmarkedet på hovedet.
CEO Jakob Munkgaard Andersen har selv finansieret de første to års aktiviteter med test af motorcykler i Afrika, udvikling af forbedrede motorcykler i Kina og fact finding missions i Togo, Benin og Niger. Der er med en tidlig ekstern investering på DKK 250.000 i alt investeret DKK 750.000 i aktiviteter på casen forud for etableringen af MOTORHINO.
Produktionen igangsættes på et enormt vækstmarked og forventes derfor at kunne opnå Break Even år 2! samt et tocifret million overskud i 2023.
Der er imellem de to stiftere årtiers erfaring i forretningsudvikling, produktudvikling, produktion og implementering fra DK, EU, Asien, Sydamerika og Afrika. Der er kompetencer i virksomheden indenfor produktudvikling, R&D, produktion, salg og ledelse. Der mangler kompetencer inden for den finansielle gren af virksomheden til f.eks. kapitalrejsning.

Her er virksomheden i dag

MOTORHINO udvikler, producerer og sælger elektriske motorcykler. Vi er to stiftere (Danmark/Schweiz) med international erfaring der opdyrker det Vestafrikanske marked og vil introducere elektriske motorcykler til taxidrift. Vi er stiftet August 2020, men har arbejdet på markedet siden 2018. Vi har pt. første ordre i hus med en omsætning på DKK 186.000.
Vi forventer en omsætning på;
DKK 2,67 mio. i 2021. og
DKK 24,7 mio. i 2022.
Der er indgået distributionsaftaler med aftagere af vores produkter, produktions- og kreditaftaler med underleverandører samt aftaler om etablering i Togos frihandelszone. Derudover er der indgået partnerskabsaftale med energiselskaber og leverandører af bæredygtige energikilder. Seneste aftale har indlemmet MOTORHINO i MiFA programmet der støtter landbrugssektoren i Togo med finansiering af materiel. Der er foretaget proof of concept og proof of business med produkter i markedet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

Motorhino Motorcycles ApS

Hedehusene, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind