Vi Elsker Media ApS

København K, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Vi Elsker Media søger en stærk investor!

Vi Elsker Media søger en stærk investor!
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2017

Der søges 1.500.000 DKK for 30% af virksomheden. Planen er at etablere yderligere niché medier indenfor podcast, lydbøger, gaming, film og underholdning. Investeringen skal bruges på:

- Skribenter
- En Sales Manager
- Marketing og udvikling af abbonements forretning

Investeringen skal bruges på områder, hvor der er mulighed for at skalere, hvilket skal være med til at sikre investor et godt udbytte af investeringen på sigt.

Med investeringen vil vi indtage en position som et etableret mediehus med speciale i nichémedier indenfor streaming, kultur, oplevelser og underholdning.

Det er en god investering fordi

Vi Elsker Media er en god virksomhed at investere i fordi der er "proof of concept". Ejeren har 15 års erfaring med mediasalg, et godt netværk og et dedikeret hold af skribenter. Der er investeret ca. 2.900.000 DKK i firmaet fra egen lomme siden opstart af domænet www.vielskerserier.dk i 2016.

Her er virksomheden i dag

www.vielskerserier.dk er idag DK`s største og mest engagerede niché medie for fans af serier. Vi har omtrent 30.000 følgere på sociale medier, 110.000 brugere på hjemmesiden i dec/jan 2020/2021 og 4.000 nyhedsbrevsmodtagere. Vi bliver brugt som eksperter i Go`Morgen DK og diverse radio programmer. Omsætningen er også stigende. Den kommer primært fra streamingtjenenester, mediabureauer og mobil og bredbåndskunder. Vi har netop i år udvidet med www.vielskerstreaming.dk og www.vielskerpodcast.dk og vi ønsker at etablere os som et stærkt digitalt mediehus med fokus på streaming, kultur, oplevelser og underholdning.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Vi Elsker Media ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind