Colvin Aps

Roskilde, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Søger investor til ejendomsprojekter

Søger investor til ejendomsprojekter
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 3.500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2020

De ejendomme jeg ønsker at opføre, vil alle have en potentiel gevinst typisk mellem kr.500.000-1.000.000. Af gevinsterne skal der svares moms og skat.
Grundene der skal købes koster typisk mellem kr.500.000-800.000. De fleste af grundene er inklusiv moms, da det er selskaber og kommuner som sælger grundene, men nogle af grundene skal der betales moms af, da det er private der sælger.
Jeg sælger selv omkring 30-36 typehuse om året til private bygherrer som “lønslave”, men ønsker at skalere det, idet der kan tjenes gode summer, ved at opføre og videressælge typehuse.
Lige nu har jeg et konkret projekt, som kan sælges for mellem kr.4.000.000-4.250.000.
Der vil være samlede omkostninger for ca. kr.3.400.000 inkl. moms på projektet for grundkøb, opførelse af et top lækkert hus, ekstrafundering, jordbortskaffelse, faskiner samt haveanlæg, indkørsel og flisebelægning/terrasse.
Jeg har i øvrigt et godt netværk af anlægsgartnere.
Det skal siges, at langt størstedelen af omkostningerne skal stilles som en bankgaranti og der er først betaling ved overdragelsen. Dette er der flere fordele ved.
Byggerierne skal sættes til salg, når de startes op og inden de står færdige. De sælges som komplette løsninger inklusiv haveanlæg, indkørsel, flisebelægning mv. Husene er i øvrigt ikke i den skrabede udgave, da jeg ikke ønsker at opføre skrabede huse.
Kunne du tænke dig et uforpligtende møde og høre nærmere, vil jeg gerne invitere dig/Jer ud og vise de typehuse jeg får opført i dag, samt vise de økonomiske cases som allerede er opført og solgt, så det ikke er tom snak fra min side.
Jeg har et mål om at få opført 3-4 huse i løbet af 2021 og 10 huse i 2022 samt 20 huse i og fra år 2023.
Derudover ønsker jeg også på sigt at få opført tæt-lav byggerier, som ligeledes skal sælges videre.
Lad mig gerne høre fra dig, hvis du finder det interessant og vil høre nærmere om mine tanker, idéer og know-how indenfor denne branche.

Det er en god investering fordi

Som boligmarkedet stadig udvikler sig, og med min viden og erfaring, er der gode udsigter til solide gevinster.

Her er virksomheden i dag

Jeg søger én eller flere investorer til ejendomsprojekter på Sjælland.
Jeg har siden 2018 arbejdet i typehusbranchen og har i perioden fra 2003-2018 arbejdet i mæglerbranchen med salg og vurdering af ejendomme.
Derudover har jeg fået bygget 3 huse til mig selv i løbet af de seneste 10 år. De seneste 2 huse i løbet af de sidste tre år Jeg vil således vove at påstå, at jeg har fingeren på pulsen på, hvad der rører sig på boligmarkedet.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Colvin Aps

Roskilde, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede