Bake My Day I/S

København S, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Danmarks mest spændende kagekoncept skaleres

Danmarks mest spændende kagekoncept skaleres
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2017

Jeg søger en investering til at lave en ny, større, og meget bedre butik og køkkenfacilitet til Bake my Day. Vi skal flytte i større lokaler uanset, da vi har fuldstændig blæst ud af vores nuværende lokaler. I højsæsonen har vi ikke længere plads til at lave alle de bestillinger, vi har mulighed for at tage, vi har bl.a. ikke plads til flere køleskabe, eller ansatte. Vi har ikke plads til servering, derfor har vi kun "cake-away" og ingen siddepladser. Jeg vil gerne have en større butik med flere muligheder, bl.a. til indendørs og udendørs siddepladser, samt plads til afholdning af kurser og workshops (hvilket har en kæmpe stor interesse blandt vores følgere og kunder), og mulighed for større og hurtigere produktion (selvfølgelige så længe det ikke går udover den høje kvalitet, vi står for).
Min vision er at kunne åbne en fuldstændig gennemført butik og være klar til det hele fra dag 1 i de nye lokaler. Jeg har allerede fundet det rigtige sted, og er ved at skrive under på kontrakten, efter de sidste detaljer er kommet på plads. Så er det bare spørgsmålet om jeg gør det på det meget tætte budget jeg selv har, eller om jeg kan finde den helt rigtige person der skal med i rejsen, som kan muliggøre en bedre og mere gennemført opstart, og hurtigere vækst. Jeg er kun interesset i en aktiv investor,
 som har interasse for det Bake my Day står for, og som tror og stoler på mig. En investor som har erfaring, og måske gode kontakter og muligheder for at skaffe reklamemuligheder, samarbejder osv.

Det er en god investering fordi

Jeg synes det er særligt vigtigt, at investor og iværksætter kan godt sammen personligt, og har nogle af de samme værdier. Derfor synes jeg, at jeg skal fortælle lidt om mig selv her til at starte med.
Jeg er i bund og grund en person, der aldrig giver op. Jeg mister ikke troen og jeg stopper ikke før jeg har opnået det jeg går efter. Jeg er en Islænding og kommer fra en hårdtarbejdende familie, og jeg har et stærkt bagland hvilket også gør at jeg står meget stærkt og er en stabil person. Jeg ser muligheder alle steder, og udfordringer skræmmer mig ikke. Jeg var kun 21 år gammel og ny flyttet til Danmark da jeg startede Bake my Day, med en lille financial hjælp fra min mor. Jeg er opvokset i et kærligt hjem med lav indkomst, og har fra jeg var teenager arbejdet stort set selv for mine omkostninger. Det har gjørt at jeg er meget fornuftig, uafhængig og ansvarlig. Jeg har altid gået efter mine drømme, jeg ser mig selv først og fremmest som en kunstner, og jeg ser det at skabe en velfungerende virksomhed med glade ansatte og kunder kræver også virkelig meget kreativitet. Jeg synes det er privilegium at opleve og lære det jeg oplever lige nu, og jeg går op i at nyde processen, både når den er grænseoveskridende og hård, eller ren glæde og følelse af succes. Jeg går meget op i bæredygtighed, kunst og at involvere kunst i virksomheden på forskellige måder, glade ansatte og positiv energi og min vision er at Bake my Day er et sted alle ønsker at være en del af, og at man får en positiv og kreativ energi med i posen når man køber varer hos os.

Jeg har nu vist igennem de tre år jeg har været i gang, at Bake my Day kan godt blive en stor success, og jeg er specialt stolt over at kunne sige, at selvom vi har været igennem et meget meget hårdt år, og blevet ramt hårdt af corona pandemien, gik mine planer nogenlunde i opfyldelse og 2020 blev året hvor vi kom ud i overskud. Vi skylder ikke penge og det har taget sin tid, og tre år af mit liv at komme derhen hvor vi er nu, men nu kan jeg føle at jeg er klar til det næste store skridt, og selvom jeg har altid været sikker på at det bliver en stor success, er det nu ikke kun mig der siger det, men også tallene.
Jeg har nogle trofaste ansatte, der også tager en del i Bake my Days identitet, og er stolte over deres arbejde. De har brændende interasse for kunst og kager, og de er hver for sig super kompetente i sin rolle, og jeg stoler 100% på dem. Jeg kan f.x. godt tage ud og rejse i 2-4 uger uden problemer. Det gør også, at virksomheden er mere værd, jo mindre vigtig ejeren/CEO-en er i daglig drift.
Jeg tror på, at med en investering på 1.000.000, kan vi købe nye maskiner som gør processen hurtigere og nemmere, samt at opsætte en fuldstændig gennemført butiksfront med de kunstneriske egenskaber Bake my Day har, og få virksomheden til at vokse til en omsætning på mindst 5.000.000 i 2022 med min 500.000 i overskud, og mindst 8.000.000 i 2023 med min 1.000.000 i overskud.
Omsætning i 2018: 1 mio
Omsætning i 2019: 2 mio
Omsætning i 2020: 2,5 mio (højest sandsynligt 3,5 mio uden corona)

Her er virksomheden i dag

I de små tre år jeg har været i gang med Bake my Day, har vi skabt 4-5 fuldtidsjobs, et meget stærkt team der står sammen om virksomhedens værdier, et stærkt visuelt identitet samt god tilstedeværelse på SOME og google. Vi har en meget personlig kommunikation med vores kunder, og vi har opnået en god base af stamkunder der kommer tilbage igen og igen.
Vi har tre hoved-salgskanaler, en webshop, hvor vi stabilt sælger for nogle par tusind kr hver dag, en butik hvor vi sælger "cake-away" mest cupcakes, donuts og islandske onsdagssnegle, og så til sidst vores skræddersyede festkager (mest bryllupskager og dåbskager) som bestilles igennem email. Normalt er de store Skræddersyede kager vores allerstørste kilde for indkomst (80%), men nu i 2020 har vi virkelig vist at vores virksomhed har flere ben at stå på, da det har været næsten helt omvendt størstedelen af året. Selvom corona har selvfølgelige sat sit streg i regningen, og vi har været nødsaget til at tilbagebetale mange bryllupskagebestillinger, har vi haft vores største omsætning og bedste år indtil videre. Det synes jeg viser godt, hvor fantastisk et koncept vi har skabt, som kan overleve sådan en tid og vende tabt omsætning over til nye muligheder og vækst på andre fronter.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Bake My Day I/S

København S, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede