København Ø, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Q-mii digital Køsystem søger Investor/Salgspartner

Q-mii digital Køsystem søger Investor/Salgspartner
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2020

Vi søger en eller flere investor/Salgs partner som kan hjælpe med at komme på markedet få fat i nye kunder i dag i Danmark og i resten af verden.

Dem vi søger er skal enten være som passiv partner i form kun investor som kan hjælpe med at hyre salgsmarketings person men vi vil helst habe en person som er ekspert i marekting med evt gode netværk.

Du/I kan se mere på https://www.q-mii.dk

Det er en god investering fordi

Vores projekt og concept er meget unik og vi mener at der er stor behov for en billig men effektiv måde at betjene køer og bestillinger, hvor kunderne selv står for halvdelen af bestillingsarbejdet. Med Q-mii sparer virksomheder tid og penge at tage imod bestillinger og halvere leverancen, mens kunderne selv bestiller og betaler og slipper for at stå i kø.

Forstil jer en fodbold kamp hvor der kun 15 min pause og halvdelen af kampen skal man stå i kø får at købe øl, og en koncert hvor personalet skal servere øl og tag imod bestillinger samtidig.
Med Q-mii effektiviseres denne proces og meget af personalet tid går til at tilberede i stedet for at tage imod bestilling, men kan publikum og gæsterne sidde på deres plads og bestille deres produkter.

Her er virksomheden i dag

Q-mii digital menukort og kø-systemer er Saas System som er startet i marts 2020. Konceptet er til restauratører, festivaler, madbutikker eller lignede virksomheder kan oprette sig i vores portalen og oprette deres produkter. De trykker QR-kode på en label og placere dem på bordet, hotelværelse, ved poolen eller på billetter i en festival eller fodboldskamp. Kunder kan nu så bestille Øl, mad vha. deres mobil og hente det når de modtager en SMS eller følge med på en kø display, som man ser på en apotek.

Applikationen kan bruges af mange virksomheder såvel som Campingpladser, hoteller, restauranter, koncerter, festivaler, fodboldkampe, Cafer, bagerier eller lignede.

Softwaren er færdig udviklet for fase 1 og bliver i dag brugt af 2 meget tilfredse kunder og vi søger flere kunder og planen er at når vi er færdig med test fasen gå efter store kunder som hoteller, festivaler og fodboldskampe.

Der er lagt 1,5 års udvikling i softwaren og den kører i dag beklageligt.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

København Ø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind