København K, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Inv. i fast ejendom til videresalg eller udlejning

Inv. i fast ejendom til videresalg eller udlejning
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Vi søger investeringer på min 3 mio

Vi har eksempelvis en lejlighed direkte til havnen og stranden som trænger til renovering/modernisering (samlet inv ca 375,000 EUR + papir omk som i ES ligger omkring 10%) - lejligheden vil efterfølgende kunne udlejes for ca EUR 1,200 pr uge via airbnb eller bureau alt efter temperament.

Vi formidlede en villa i Marbella mest attraktive område for EUR 1,750,000 som 7 måneder senere blev solgt igen for EUR 3,250,000 med en renovering på EUR 500,000 og EUR 200,000 i omk. Altså en ROI på 32%. Tilsvarende kunne denne ejd efterføgende udlejes for EUR 15,000-45,000 pr uge alt efter sæson.

Vi kan også hjælpe med investering i større porteføljer (bulk buy) som vi kan formidle direkte fra bankernes portefølje af ejendomme de har taget retur fra ejer som følge af finanskrisen mv. Dette kræver dog investering på min. 50-100 mio men så købes der også til mellem 40-60% af anslået markedsværdi.

Det er en god investering fordi

Jeg har et omfattende netværk i såvel Danmark som Spanien.
Jeg har mere end 30 års erfaring med fast ejendom og ejendomsudvikling.
Jeg har selv boet i Spanien og har selv etableret mit eget netværk her med fokus på formidling af fast ejendom og med udvikling af ejendomme for 3. mand.
Samarbejde med ejendomsmæglere, udlejningsfirmaer, entreprenør, arkitekter, advokater, banker, håndværkere, facility folk m.fl.

Her er virksomheden i dag

Vi har pt +30.000 boliger i formidling i Spanien - Costa del Sol området (Andalucien) og her har vi flere attraktive investerings cases (tvangsauktioner mv) som investor der har overskydende likviditet kan investerer i på kortere eller længere sigt?

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind