Eace ApS

København K, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Bliv en del af en stor vækstrejse med Eace Gum.

Bliv en del af en stor vækstrejse med Eace Gum.
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2020

Eace søger en investering på 1.500.000 kr.

Vi er inde i en periode med stor vækst – vi er efterhånden på mange hylder i dansk retail og endnu flere er på vej – vi skal ud og penetrere det danske marked og øge kendskabet til Eace Gum.

Investeringen skal primært bruges på markedsføring. Vi har udarbejdet en markedsføringsplan for 2021, der skal øge kendskabet til Eace hos den danske befolkning. Vi skal bredt ud, og skabe bred brand awareness.

Det er en god investering fordi

Potentialet i Eace Gum er enormt. Vi rammer ind i et milliard-marked, hvor vi er first-movers med nye velsmagende produkter der differentierer sig fra konkurrenterne ved at have positive funktioner for forbrugerne. Eace Gum er allerede bredt til stede i dansk retail, har et skarpt brand og kendskabsgraden er netop blevet kraftigt forøget efter optræden på nationalt TV. Vi er et dedikeret team der er klar til at gøre Eace Gum til et internationalt brand.

Ziggi og Asbjørn har gode supplerende kompetencer. Asbjørn har en business og strategisk tilgang, hvor Ziggi er superdygtig til marketing og mestrer stort set alle kreative produktioner. Derudover har vi et stærkt Advisory Board med kompetencer indenfor FMCG, Marketing, PR og Supply chain management.

Vi har et sollidt fundament, nu skal der trykkes på speederen. Måske du skal med på eventyr?

Her er virksomheden i dag

Vores virksomhed Eace Gum laver funktionelt tyggegummi. Vi vil være category captain indenfor funktionelt tyggegummi. Vores første produkt er tyggegummi der indeholder vitaminer. Ét tyggegummi indeholder 25% af det anbefalede daglige indtag af 10 essentielle vitaminer. Til sommer introducerer vi to nye tyggegummi med nye funktionaliteter. Så vi med 3 forskellige tyggegummi kan tilbyde ”gum for every occasion”.

Vi lancerede i maj 2020 og har allerede aftaler med kæder som 7-Eleven, Matas, Circle K, samt udvalgte Shell og OK Plus stationer. Derudover lancerer vi i flere store kæder i Danmark over de næste måneder (blandt andet en stor supermarkedskæde). Dette betyder at vi kan findes i omkring 750 butikker rundt i hele Danmark. Derudover har vi påbegyndt eksport til Mellemøsten, hvor de første kæder har taget Eace Gum i sortiment.

Teamet består af de 2 founders Asbjørn & Ziggi på henholdsvis 26 og 25 år, der begge er fuldt ud dedikerede til Eace Gum. Asbjørn kommer med en B.Sc i International Business & Politics fra CBS. Derudover har han tidligere stiftet og drevet to start-ups og arbejdet som junior konsulent hos Rambøll. Ziggi kommer med en baggrund som selvstændig grafisk designer og en baggrund fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Derudover har Eace to super skarpe interns på fuld tid og 2 deltids-medarbejdere. Sidst og ikke mindst har Eace et Advisory Board med 6 meget stærke profiler fra Dansk erhvervsliv.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Eace ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind