Joergensengulvlampe.dk

Vejle, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Joergensengulvlampe.dk søger investor

Joergensengulvlampe.dk søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Jeg søger en investor til at GO TO MARKET via online markedsføring og branding.
SEO Google og Google Adwords, samt PR og posts på de sociale medier(SOME).
Herudover vil investor hvis det har interesse blive formand for bestyrelsen og inddraget rådgiver med bestemmende ejerandel for sin investering.

Det er en god investering fordi

En iboende potentiel forretning med et fremtidsperspektiv- også udover Danmarks grænser (Dansk design).

Med den søgte investering på kr. 500.000,- og dermed et online "break through" et estimeret salg på kr. 1 million i løbet af to år. Iværksætteri og ny UNIK design gulvlampe.
Vagner Jørgensen, elektriker og tidligere forsanger og guitarist i rockbandet Panty, har i en moden alder som pensionist skudt ”design-papegøjen” i sit iværksætterværksted i Hornstrup ved Vejle og er lykkedes med et enkelt klassisk dansk design til sin Jørgensen Gulvlampe, som han har fået EU design patent på.

For at øge kendskabet og salget af Jørgensen Gulvlampe har Vagner Jørgensen fået lavet hjemmesiden: www.joergensengulvlampe.dk
Vagner Jørgensen udtaler: ”Lampen er unik i sin kombination af teknik, lyskilde, styrker, funktioner og fjernbetjening – og ikke mindst i sit enkle design udtryk. Min ide og mit udgangspunkt var at give en stav lys og det er så blevet fra stav til en færdig udviklet designet tryllestav”.

Vagner Jørgensen står selv for alt det håndværksmæssige med design lampen, som skabes i en programmeret CNC-proces med optimal præcision og nøjagtighed, der sikrer kvalitetshåndværket.”
Jeg har forsøgt at tænke gulvlampe på en ny Jørgensen måde eller med et stænk af Lamp Magic som man ville sige på udenlandsk” siger Vagner Jørgensen.”
Alle uden undtagelse er blevet overrasket over gulvlampens lethed og vægt. Det gør den yderst mobil og funktionel. Hemmeligheden bag er det bæredygtige træhåndværk” fortæller Vagner Jørgensen.

Her er virksomheden i dag

Foran GO TO MARKET Se venligst hjemmeside:joergensengulvlampe.dk

Dansk design lampeserie og lampe-familie.
På hjemmesiden findes gulvlampe/ standerlampe. Hertil er kommet bordlampe og væglampe. Alle i flere farver. Der er således tale om en design lampeserie og lampe-familie. Designet har fået EU design patent.
Lamperne differentierer sig i markedet med deres enkle design, bæredygtigt materiale i ply-tree, lette vægt og drejesokler og indstillingsmuligheder, remote fjernbetjening eller via app på mobil. LED lyskilde, tre lysstyrker og muligheden for at skrue op og ned for lysstyrken, samt opsamling af ledning i lampefoden.Dansk iværksætter kvalitets håndværk i en programmeret CNC styreng og med 3D print af elementer.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Joergensengulvlampe.dk

Vejle, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind