bManager.io

Svenstrup J, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Et ERP-system dedikeret til ecommerce (SaaS platform)

Et ERP-system dedikeret til ecommerce (SaaS platform)
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.200.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Der ligger stadig en del udvikling i platformen før at version 1.0 er klar. Der er mange løse ender, som mangler at blive færdigimplementeret, og til dette har jeg brug for flere udviklere der kan hjælpe med at få gjort v. 1.0 færdig.

Beløbet jeg søger skal minimum være 2 x programmeringslønninger i et år. Ca. 100.000/måned = 1.200.000 kr.

Der er brugt et par tusinde udviklingstimer på platformen indtil videre.

Derudover skal der ansættes en salgsansvarlig der kan stå for platformens udbredelse, men platformen skal selvfølgelig først være klar.

Andelen afhænger meget af om du ønsker at indgå aktivt i virksomheden eller passivt. Det afhænger også af dine kompetencer og hvordan du kan bidrage. Det afhænger også af hvor meget du ønsker at investerer. Jeg er meget åben overfor forskellige konstellationer.

Jeg har selvfølgelig ikke brugt tusindevis af timer for sjov, så det er vigtigt at forstå, at jeg ønsker at platformen skal have luft under vingerne, og få en stærk position i markedet af B2B og B2C forretninger.

Det er en god investering fordi

Denne investering er for dig, der kan se idéen og forretningspotentialet i en sådan platform.

Indtjening: Prisstrukturen kan laves på et hav af forskellige måder. Jeg har selv nogle idéer til det, men håber at du ligeledes har nogle indspark til dette. Jeg tror det vigtigste, til en start, er at få bredt platformen ud så det kan sprede sig som ringe i vandet.

For at være helt ærlig, så ved jeg ikke hvor stort behovet er, men jeg forestiller mig at der er mange (særlig ecommerceejere) der kan se idéen i at få ét samlet system som kan berige en med hurtigomsættelige informationer, samt alle de tidsbesparende funktioner kan være en hjælp til at optimere forretningen. Vi har i hvert fald selv stødt på et hav af forskellige tidskrævende arbejdsprocesser, som denne platformen vil helt eller delvist kunne løse.

Platformen har naturligvis både nationalt såvel som internationalt potentiale.

Der er ingen gæld forbundet med udviklingen af platformen. Fordi jeg selv er programmør har jeg kunne lave alt selv. Serverleje m.v. har jeg også selv finansieret.

Her er virksomheden i dag

bManager.io (el. businessmanager), er en platform som skal gøre det nemmere at drive en forretning. Tanken er at bManager.io skal være en all-around løsning til B2C samt B2B forretninger med følgende grundelementer:
- PIM (nem og hurtig redigering af produkter. Tabelsystem identisk med Excel)
- Indkøb (registrerer indkøb, baseret på behov i ordrer)
- Økonomi (få et økonomisk overblik - fordi bManager har alle informationer, kan der laves nogle meget berigende illustrationer og KPI'er)
- Grossist-link (automatisk synkronisering af lagerstatus samt nem importering af nye produkter)
- Ordrehåndtering (overføres direkte fra webshoppen)
- Fragt (book fragten og beregn billigste fragtmetode)
- Lagerstyring (reducér beholdning ved salg samt opjuster ved varemodtagelse/indkøb)
- Marketing (link din marketingskanaler, eks. Google Ads og Facebook med bManager, som skal bruges til at fremvise POAS)
- Kundeservice (håndtér alle kundehenvendelser, bl.a. email support klares direkte i bManager, hvorved det er muligt at knytte supportsager op med ordrer)

Har brugt rigtig mange timer på at udvikle platformen - har været soloudvikler på det lige siden starten. Der er rigtig mange løse ender, og mange funktioner der ikke er færdigbygget, men det begynder så småt at tage form. Alle elementer er bygget fordi vi selv har haft en behov i vores egen ecommerce-drift (2 cifret millionomsætning); bl.a. synes vi (når man har rigtig mange produkter), at det kan være svært at gennemskue hvad man tjener penge på, og hvad man mister penge på. Dét skal bManager hjælpe med; bManager kan - fordi den kender til alle indgående/udgående poster, vide hvor man tjener pengene, så man kan tage de rette strategiske beslutninger.

bManager skal i korte ord forsøge at løse følgende problemstillinger:
Problem: Det er besværligt at få sig et økonomisk overblik.
Løsning: Det skal være nemmere at danne sig et økonomisk overblik ved at automatisk importere marketing-, fragt- samt indkøbsposteringer og sammenholde disse tal med indgående penge fra ens salgsordre

Problem: Ordre med flere varelinjer; nogle er disponibel og andre er i rest - det kan det være meget besværligt for lageret at gennemskue hvilke ordre der er klar til pakning.
Løsning: Fordi bManager kender indkøb, lageret og salgsordre, kan bManager generere en plukliste baseret på FIFO-princippet, så lageret ved præcis hvad der skal pakkes.

Problem: Det er tidskrævende at bestille varer ved ens leverandører. Mange grossister tager stadig imod indkøb på mail, og hvis det er en dropshippingaftale, så skal der efter indkøbet sendes en fragtlabel. Ofte får man ikke en bekræftelse tilbage, og så kører lastbilen ud, og så er varerne ikke klar.
Løsning: Når der foretages et indkøb i bManager, skal man have mulighed for at vælge om varelinjerne skal sendes på mail. Hvis ordren sendes på mail, får grossiten et link i mailen, hvor de kan se indkøbsordren samt hente fragtlabel. Grossisten har mulighed for at give en tilbagemelding (helt simpelt, 2 knapper: "Bekræftet" / "Ikke bekræftet"). Ordren ligges i en kalender, som er unikke for begge parter, således at man kan se hvilke ordrer der skal pakkes og sendes på hvilke datoer. På denne måde skabes der også et incitament for grossisten til at bruge systemet - og opfordre de andre forhandlere til at bruge det

Problem: Det er for besværligt at synkronisere lagerstatus med grossister/fjernlager
Løsning: bManager skal tilbyde at synkronisere lagerbeholdningen via forskellige metoder, eks. FTP, Produkteed, CSV/Excel eller via grossist-link direkte i bManager. Hvis grossisten opretter en konto og får oprettet alle produkter i hans PIM, så kan man linke kontoerne sammen.

Problem: Det er for tidskrævende at oprette leverandørens nye produkter. Nogle billeder skal skæres til, hvis billedet har en stor ramme)
Løsning: Samme metode som førnævnte, dog har bManager implementeret en image processing and optimization der automatisk fjerner rammen (samt mange andre muligheder)

Problem: Når lageret skal afsende en vare, kan det være tidskrævende at gennemskue hvilken fragtmetode der vil være billigst (eks. om de 6 kasser vil være billigste at sende på en palle eller som 6 kasser)
Løsning: Man indlæser sine fragtaftaler i bManager, og når der skal bestilles fragt, kommer der automatisk forskellige prisforslag, således at man kan vælge den billigste fragtmetode. Dette beregnes automatisk fordi bManager kender alle informationerne omkring produkterne der ligger på den specifikke ordre, såsom vægt, størrelse m.v.

Problem: Når man booker fragt skal man copy/paste alle oplysninger manuelt.
Løsning: Der findes flere systemer idag der løser dette, men man får ikke prissammenligningen samt muligheden for at vælge hvilke varer man afsender (delleveringer). bManager kan booke fragten direkte ved de mest populære distributører, såsom PostNord, GLS, Bring og DAO via deres API.

Problem: Kundehenvendelser, som er meget forskelligeartet, har nogle gange nogle informationer som vedrører en specifik ordre. Hér kan det være besværligt at få viderebragt oplysningerne til lageret.
Løsning: Fordi bManager har et en kundeservice-modul hvorfra alle kundehenvendelser besvares, og fordi bManager kender til alle salgsordre, kan man sammenkoble en kundesag med en ordre.

Der er mange andre....

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

bManager.io

Svenstrup J, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind