N.o.w.a Invest Pte. Ltd

Ballerup, Danmark

Investering Lån

N.o.w.a konverterer plastik til olie søger investor

N.o.w.a konverterer plastik til olie søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2019

Vi søger bridge løn til adgang til en master fund, til at bygge 100 anlæg af 700 anlæg i regionen. Det ønskede beløb er 1.5 millioner danske kroner, til en årlig rente på 8%

Det er en god investering fordi

We are actively seeking funding for the above captioned project, which includes development of providing funding for financing for construction of plants that converts waste-plastics back in to oil, these plants will create circular impact business in the designated society, with Responsibility and Stewardship that will set the right mark for Environmental Social Governance (ESG).

With this solution we will create sustainable wealth for investors, meanwhile preserving the environment and benefitting the local society for the generations to come

Her er virksomheden i dag

Vi producerer 12 - 16.000 liter olie fra plastik affald, hver døgn, vi rydder op i naturen og tager 20 tons plastik i hvert anlæg og giver det nyt liv i form af at konverterer det tilbage til olie.

Den olie er i høj kurs fordi brændstofsindustrien har fået pålagt nogle ret stramme regler, så min 10% af deres produkt der leveres til markedet skal lige nu være genanvendelig, og i 2030 er det tal 30%.

Verdenen flyder med plastik, og kun godt 23% bliver genanvendt, det er dog samlet set, for kikker vi på single-use plastik er vi nede på blot 9%, det betyder at vores løsning har en enorm feed-stock.

Olien har det laveste målbare indhold af Svovl, fordi det er 2. gang den forarbejdes, vores løsning er en lukket løsning, så der er ingen forurening fra produktionen, og det bi-produkt, som er kul vi reelt har og som er blot 4%, kan bruges til at varme ovnen op.

Så hele løsningen er miljø-venlig hele vejen igennem, vi reducerer plastikkens Co2 aftryk med 50%, vi tilvejebringer en olie som reducerer omkostningerne for skibstrafikken, flytrafikken og landbaseret transport. Samtidig med at vi får ryddet op i naturen og skabt arbejdspladser.

Vi har en så stor søgning til vores produkt at vi kan afsætte 2 billioner liter, men vi har ikke produktionsfaciliteterne til det, endnu.
Vi har feed-stock, vi har adgang, men skal have bygget flere produktionsfaciliteter.

Er i følgende branche(r):

Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

N.o.w.a Invest Pte. Ltd

Ballerup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind