Intro Flex Indeklima- og Fugtteknik ApS

Hadsund, Danmark

Investering

Intro Flex ApS søger investor til medejerskab og salg.

Intro Flex ApS søger investor til medejerskab og salg.
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 900.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2011

Salg og markedsføring - søger aktiv partner med et godt netværk inden for byggebranchen. Sprog som vi kommunikerer med leverandør er engelsk og til dels tysk (Tysk ikke et krav).

Det er en god investering fordi

Vi har med den rette person til salgsleddet et formidabelt produktprogram som kan skaleres til en god forretning. Den tekniske del er der fuldt ud styr på men mangler den rette frontperson i salgsfasen.

Her er virksomheden i dag

Vi sælger byggematerialer primært til renovering fra Remmers GmbH, produkter der til dels kræver rådgivning og uddannelse / certificering. Fokus er produkter til vandtætning, renovering af kældre / skimmelsvamp, energirenovering af bevaringsværdige bygninger. Enestående koncept med international garanti fra porducent på kritiske systemer som vandtætning af kældre.
Som selvstændig virksomhed repræsenterer Intro Flex ApS Remmers GmbH. Og har gjort det siden 2011.
Remmers Gruppen blev grundlagt af Bernhard Remmers i 1949, og har siden starten været en selvstændig familieejet virksomhed. Remmers producerer kemiske byggevarer, træbeskyttelse og -lakker. Koncernen har omkring 1.500 medarbejdere samt et stort hold af højt kvalificerede specialister, mere end 400 problemløsende produktsystemer og årtiers ekspertise inden for bl.a. fugtproblematikker og vandtætning af en bygning, renovering som nybyg.
Vi tilbyder reel merværdi, når vi arbejder med vore partnere. For så vidt angår sikre systemer, faglig kompetence og skræddersyet rådgivning, er Remmers et førende brand.
Remmers er repræsenteret i 30 lande i Europa.
At vide mere betyder, at du er i stand til mere - derfor har Remmers eget undervisnings akademi, som kunder eller forbindelse til Intro Flex har adgang. Har du lyst til at komme med i Remmers familien er du meget velkommen.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Intro Flex Indeklima- og Fugtteknik ApS

Hadsund, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind