Bendani Software

Vissenbjerg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Softwarefirma søger kloge penge

Softwarefirma søger kloge penge
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2008

Produkterne er klar, de bliver konstant opdateret, knowledge er klar (jeg er en rigtig god programmør). Det eneste der mangler er klog kapital og undertegnede. Klog kapital ved vi hvad er, men hvad er undertegnede? Mit største problem er at jeg som skrevet er programmør. Endda en rigtig god en af slagsen, med alt hvad deraf kommer: Kreativitet, arbejdsomhed, masser af idéer, generthed og lidt menneskesky. Og jeg er aldeles ikke sælger, men det er der heldigvis så mange andre, der er. Jeg brænder for det her, og vil så meget videre nu, så jeg søger investering til salg, markedsføring og alt hvad dertil hører, for det enorme worldwide marked, der venter lige om hjørnet.

Det er en god investering fordi

Bendani Software er en rigtig god investering, fordi vi allerede har produkter der sælger, worldwide, men vi kan sammen gøre det meget bedre. Jeg kan ikke gøre det alene, og potentialet er for stort til, at det bare skal slumre hvor det er nu.
Kom med, så ser vi hvad der sker. Det kan i hvert fald ikke gå galt hvis vi gør det rigtigt fra starten.
Sammen er vi stærke!

Her er virksomheden i dag

Bendani Software er i dag et lille softwarefirma, med en omsætning der kan holde firmaet kørende, og brødføde mig og familien. Det er sådan set godt, og kunderne kommer fra det meste af verden (flest fra USA), det er sådan set også godt. Jeg har brugt mange år og mandetimer på at udvikle rigtig gode software produkter indenfor datasikkerhed, datakopiering, søgning og migrering, produkter der er et enormt marked for worldwide. Nu vil jeg gerne videre, for jeg ved at både produkterne og potentialet er klar til det.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Bendani Software

Vissenbjerg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind