Digital Art Hub I/S

Virum, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

NFThub - Et nyt Foundational Handels Koncept

NFThub - Et nyt Foundational Handels Koncept
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Vi søger alt imellem 400.000 og alt op efter til en andel på 20-30%
En af de vigtigste ting vi søger, er ligeledes en sparingspartner, gerne med historik indenfor noget med en digital handelskultur, som ønsker en aktiv rolle til både at videreudvikle men også at spare med.

Med en investering, vil vi kunne udvikle prototypen af handelsplatformen til en færdig og funktionel udgave samt implementere en række tiltag, som vi mener der skal være med til at forme den unikke handelsplatform, som kan læses længere nede.

-
NFThubs vision er at skabe en ny dynamisk økonomi, hvor køber og sælger kan få et unikt ejerskab over digitale aktiver, såvel som fysiske vare gennem NFT-konceptet (Non-Fungible Token) ved brug af Kryptovalutaer.

NFThub vil være med til at sætte den nye standard for de værktøjer, der skal gøre det muligt for enhver udvikler at opbygge rige, integrerede markedspladser ved hjælp af passionerede brugere, udviklere og entusiaster. Vores vision er ikke blot at skabe en handelsplatform, hvorpå digital kunst og andre kreative samlinger (musik, videoer og virtuelle spil-objekter), kan blive købt og solgt. Vi er målsatte på at skabe et bindeled, hvor virksomheder som sælger tekstil, koncerter, fysiske vare etc., kan handle direkte med brugerne uden deltagelse af tredje parter såsom banker, Nets A/S eller andre aktører som skaber den nuværende tillid ved alle handelstransaktioner.

Kort beskrevet er NFT en unik måde, hvorpå man kan tilskrive digitale aktiver et stempel, som ikke kan kopieres i det digitale forum, eftersom det stempel (NFT - Non-Fungible Token) vil være implementeret data tilskrevet ind i den blockchain der handles med.
Meget enkelt beskrevet er dette altså en ny teknologi, hvorpå digitale ting kan agere som bevisbyrde for retmæssig ejerskab, ved en unik reference kode som kun sælger og køber har tilgang til. - Skriv endelig til os, hvis det stadig er uforstående. Vi forklare det hellere end gerne i dybere detaljer.

Det er en god investering fordi

Det vi ønsker at bringe på bordet er et samlepunkt, samt et bindeled mellem virksomheder og forbrugere.
At styrke virksomhederne, gennem direkte salg med kunder uanset hvilket produkt man ønsker at sælge - NFT PDF-fil som tilskriver ejerskab af et skøde, koncert- fodboldbilletter, oplevelser, kurser, kursus-beviser, musik-applikationer kørende på NTF referencer så man kan styrke royalty fees som aldrig før.
En platform, hvorpå man som virksomhed kan logge ind på, eller rettere sagt, tilskrive en API hvorpå NFThub agerer som værktøj til salg, bare indenfor alle aspekter.

Vi ønsker at lave en ny foundational trade culture.

Med kryptografi som værende det nye internet, ønsker vi at bringe en ny æra indenfor handelsplatforme i det digitale Space.

Vores kompetencer ligger i vores diversitet og interesse i NFT konceptet. Vi arbejder effektivt, struktureret, og målrettet. Ligeledes er vi innovative og ser altid muligheder, frem for begrænsninger. Vi er et A-hold som kan snakke og nyudvikle og omstillingsparate ved behov. Vi er gode til at lytte, og lære både af og fra hinanden, samt andre.

- Vi er ikke i tvivl - selvfølgelig er der rift om buddet, dog ser vi en tendens hvor NFT platforme primært har at gøre med kunst-samlinger til køb og salg af diverse former (musik, videoklip, GIF’s, Digital Art etc)
Vores vision er et helt andet sted, og har nok lidt mere at gøre med, at gøre oprør med de aktører der bistår som mellemmænd mellem alle transaktioner. Vi ser et stort potentiale, i at inddrage større virksomheder, både indenfor tekstil verden, musik (koncertbilletter) og luksus-varer, E-learning, E-bøger etc. til en ny handelskultur.

Der er indskudt af privat lomme omtrent 50.000 og afventer omdannelse af virksomheden til ApS.

Her er virksomheden i dag

Som udviklere af NFThub ser vi det nødvendigt at sikre en kontinuerlig udvikling af handelsplatformen, derfor har vi planlagt en række tiltag, som vi ønsker at videreudvikle. I September/ November 2021, forventes NFThub at blive lanceret med fuld funktionsdygtig kapacitet til at tage imod de første brugere på hjemmesiden.
Vores vision med NFThub er i særdeleshed, præget af, at kunne skabe et online fællesskab, derfor vil hjemmesiden blive videreudviklet med et socialt forum hvor brugere har mulighed for at dele læring og sparre med hinanden.
I denne sammenhæng, vil NFThub ligeledes tilbyde online E-learning så brugere kan blive klogere på den nye digitale bevægelse.
I samarbejde med nogle af Danmarks største kunstmuseer, sigter vi ligeledes efter at afholde live/IRL NFT-auktioner. NFThub vil blive ekspanderet med en NFThub - shop hvor brugere kan tokenize deres produkter på tøj, udstyr osv.

NFT-shoppens vigtigste idégrundlag er at agere som en bevis på at virksomheder vil kunne handle direkte med brugere uden involvering af tredje parter.
Vi sigter naturligvis også på at gøre NFThub brugervenligt på iOS/Android, så brugere har mulighed for at følge deres aktiver lige ved hånden.
NFThub ser naturligvis et samarbejde med eks. Concordium (som vi er i tale med) eller andre potentiale investorer som værende en mulighed for at skalere vores vision, og videreudvikle konceptet også internationalt.


Hvem er vi:
Alex Holmberg - 28 år, blockchain entusiast med et brændende ønske om at implementere blockchain teknologi i vores hverdag!
De sidste 10 år, hjulpet restauranter, bar' og diverse caféer med alt indenfor restaurations branchen. Logistik, ansættelses forhold, koncept udvikling og m.m.
Har også arbejdet som Key Account Manager for reklamebureau og været med til at skabe sunde kunde forhold mellem diverse parter.

Kristina Manderup - 26 år, Kandidat i Internationale udviklingsstudier og økonomi.
Med en baggrund indenfor internationale studier og økonomi, mener jeg, at der må skabes en bedre handelskultur end den vi oplever i dag; i særdeleshed når det kommer til udviklingslande. Gennem NFThubs vision, vil jeg være med til at skabe en ny diversitet indenfor, hvad vi i dag, kender som den primære handelskultur. som skal gavne ikke bare borgere, men også virksomheder i den private sektor.

Sergey - Senior Blockchain Developer.
Sergey er vores hoved udvikler, som har speciale inden for MERN, Python, Js, Solidity, Blockchain og m.m. Sammen med hans team, bliver udviklingen af platformen realiseret.

Hvor længe har vi været i gang?
Vi har været i gang i næsten 7 måneder med konceptudviklingen og forretningsplanlægning, der nu ligger klart og færdigt.
Vi er ligeledes i færd med at ansøge om varemærkepatent og designerpatent i EU på handelsplatformen, dog væbner vi os med tålmodighed, indtil platformen er helt færdig.

Det svært at fortælle hvad vi forventer at tjene, men forskellige udkast på et eller flere mulige afkastningsmodeller er muligt at tilgå ved interesse - Der er dog tale om abonnement løsning.

Sidst men ikke mindst -
Vi den bedste investering, fordi blockchain teknologien er kommet for at blive. Dem som kommer først og rammer markedet, med den rette tillid, som bindeled i en nye handelskultur vil være med til at drive en helt ny æra.
Vi håber at du/I har nydt at læse om vores projekt, og endnu vigtigere er blevet interesseret i at skabe noget helt unikt sammen med os!
Vi glæder os til at høre fra dig/jer :)

Bh. Alex Holmberg og Kristina Manderup

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Digital Art Hub I/S

Virum, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind