Ale Ice

Randers C., Danmark

Investering Lån

Ale Ice startup søger investor

Ale Ice startup søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Ale Ice søger investering til produktion og e-commerce.

Vores isproduktion, ALE ICE i 'miniscale' i x-antal produkter/varianter er nu klargjort, parat til at komme ud på markedet.

Ale Ice består af ét moderprodukt i x antal varianter, hvor der på sigt kan udvikles nye 'produkter' under det samme moderbrand. Indtil videre sælger vi udelukkende isen gennem hjemmesiden, www.aleice.dk

Vi ønsker os finansiel sparring til at kunne imødese kundernes efterspørgsel på vores is - dvs. vi skal bruge en kapitalindsprøjtning fra dig som investor for at kunne levere.

Vi er helt sikre på, at vi med den rigtige investor i ryggen og en række spændende tiltag, vil kunne matche et nyt marked for voresmagiske og lystbetonede øl-isprodukt.

Hvad vil vi opnå med investeringen?

Det er planen, at en webshop via vores hjemmeside, en aftale med mindst én dansk supermarkedskæde sammen med en rullende isvogn og et antal iskølere på udvalgte salgsteder, skal sælge varen. Vi vil tilbyde danskere og kunder i udlandet vores spændende kvalitetsprodukt, ’Ale Ice’ (lækker is med indhold af dansk specialbryg), som vi har valgt at give det lidt særlige tilnavn 'mikro-is'.
Isen skal forventligt indtage markedet i de kommende år.

Investor(er) som kommer med på vognen vil i høj grad være med til at sprede budskabet om ALE ICE til danskerne i løbet af 2021-22.

Det er en god investering fordi

Du skal som investor vælge Ale Ice som projekt fordi:

1) Vi er et sprit nyt convenicenceprodukt, som slår os på kvalitetsis med indhold af specialbryg.

2) Vores kombi af lækker is med ale er det "nye sort" - dét betyder, at vi oplever masser af potentiale, muligheder og spændende veje vi kan gå med vores produkt. .

3) Ale Ice er allerede godt på vej til at blive et styrket isbrand, som består af et spændende mix is og specialøl.

Vi har på nuværende tidspunkt udviklet:

1) Moderproduktet i x-antal isvarianter
2) Emballage og etikkering
3) Forretningside, strategi og ishistorie
4) Online marketing/homepage.

4) Vi har med www.aleice.dk opnået en vis grad af synlighed, og dette arbejder vi fortsat meget målrettet frem imod.
Vi gør vores for klart at adskille os fra vores konkurrenter - vi er nemlig smalle, men samtidig skarpe på et nyt produkt "øl-is", hvor andre isfirmaer i DK sælger al mulig anden is. Dette er et bevidst valg.

5) Vi har valgt at satse udelukkende på et dansk isprodukt, fordi vi er danske og dét er vi super stolte af!

6) Vi samarbejder med et antal udvalgte og førende mikrobryggerier landet over.

7) Vi er ikke et særlig stort team, dog er stifter af Ale Ice en dygtig, skarp, rummelig og erfaren teamplayer, hvilket gør denne case let for de fleste investorer af forholde sig til.

8) Ale Ice skaber ny kultur.
Vi forholder os i Ale Ice aktivt til mennesker og fællesskaber. For os handler is og ale om at sprede isglæden til en masse skønne mennesker, der ligesom os selv, er kæmpestore fan af den gode flødeis, sorbet- eller mælkeis og den virkelige, ægte, feinsmecher ale.

Det er i dette mix, man skal vurdere casens potentiale. Vi ser, flere og flere mikrobryggerier vinder frem på landsplan og verden over med masser af spændende håndlavede brygs - med ALE ICE rider vi med på den bølge.
Vi er iskulturen, som vi er sammen om at skabe - vi er en is som generer glæde, lyst og højt humør.

9) Casen er især en god forretning for dig, som overvejer at investere, fordi vores produkt er stilfuldt, bæredygtigt, kraftfuldt, nyt og ikke set før.

10) Vi henvender vi os bredt.
Ale Ice er som nytænkt convenience produkt en ægte lækkerbidsken for hele nydelsessegmentet, hvor vi har indtænkt både is- og øl elskere.

11) Ale Ice er din icebreaker - vi er livhaftige is for både kvinder og mænd - men ikke for børn.
ALE ICE er for alle voksne, der vil lege, hygge. og som tør prøve noget nyt.

Opsummerende.

Holdet bag Ale Ice tror på, tiden mere end nogensinde er moden ligenu til at lancere produkter med stor fokus på convenience, bæredygtighed og velvære, som Ale Ice er skarpe på.

Firmaets kompetencer

Firmaets kompetencer internt må siges at tilskrives founder af ismærket Ale Ice, som
er uddannet fra Købmandsskolen, Pædagoguddanet samt er konservatorieuddannet sanger og sangskriver. Founder har bygget Ale Ice op fra scratch - og med en mangeårig professionel musikerkarriere i bagagen som hhv. sangskriver, bandleder og booker, er det iværksætter-genet der gør sig gældende. Er aktiv på alle forretningsposter pt, dvs. kreativ markedsføring, udvikling, branding og salg, køber revision eksternt, men ønsker i høj grad sparring på vækst, mersalg og e-commerce.

Egen investering i selskabet i dag beløber det sig til omkring de 50-70.000 kr. +/-

Vi håber på at finde lige netop dén investor, som kan se lyset i ALE ICE som et spændende isbrand - og som derfor har lyst til tage med os på en spændende rejse.

TJEK ALE IS PR-VIDEO UD HER: https://www.youtube.com/watch?v=pb4HeJRQsNM

Her er virksomheden i dag

Kære investor(er),

Vi hedder ALE ICE :)

Ale Ice er et nyt, dansk isbrand,. som fremstiller kvalitets gourmet is med boost af special øl.
Vi vil være de førende til at lave indbydende is på lækker specialbryg fra mikrobryggerierne i Danmark.
Dette mål har vi udarbejdet en skarp forretningsplan for.

Som nyt, helhedsorienteret og visionært isbrand indenfor fødevarer og convenience, startede ALE ICE på forsøgsbasis op i 2015-16. Vi har siden da brugt tiden flittigt på at videreudvikle vores produkt.

ALE ICE har en forventet omsætning på ca. 100.000 -150.000 kr. i 2021.
Fra 2022 håber vi med en investor i ryggen på at komme seriøst ud over stepperne med vores nye øl-ismærke, ALE ICE, så vi kan skabe positiv omsætning.

Hvor står virksomheden i dag?

ALE ICE befinder os i dag på et lunt sted, hvor vi har klargjort vores fødevare(r).
En mindre kapitalindsprøjtning vil her, hvor vi er i dag, være hjælpen til at ALE ICE for alvor skal sparke døren ind til ishimlen.

Vi arbejder ligenu på distributionsaftaler med div. aftagere i DK - men skal selv stå for det mobile salg af ALE ICE i form af produkter solgt fra isvogn/coolere m.m.
Og vi ønsker os mere end noget andet en investor, som med sin økonomiske indsprøjtning vil gøre os i stand til at levere og eksekvere på baggrund af efterspørgslen af vores nye, lækre og uimodståelige øl-is, ALE ICE.

Kom og vær med til at udbrede det gode isbudskab i Danmark.

ALE ICE - håndlavet med kærlighed - for alle is- og øl elskere :)

Med den rette investor når vi ud over stepperne i 2021/2022.

MKH. Ale Ice

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Ale Ice

Randers C., Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind