Gabriello Entertainment Europe

København K, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Producer af episk international opera, musical mm.

Producer af episk international opera, musical mm.
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 100.000.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2018

Vi søger investeringer til i første omgang at få bygget selve løfteraketten, som skal få dette kæmpe visionære projekt til at flyve - nemlig de 4 næste verdensstjerne operagalla koncerter.

Vi søger således 2,4 millioner DKK.

Det er vigtigt at nævne, at Gabriello Entertainment Europe er godkendt af EU's Creative Europe til økonomisk partner støtte - og vi arbejder i øjeblikket på at finde i alt 10 europæiske partnere, som vil udløse en underskudsgaranti på op til 2 millioner Euros eller 15 millioner DKK. EU dækker op til 60% af de 2 millioner Euros = 1,2 millioner DKK. De resterende 40% skal skaffes via indtægter fra billetsalg, sponsorer, investorer, statsstøtte, fondsstøtte m.m.

Med 3 partnere kan vi få 100.000 Euro med en underskudsgaranti på 80% af de 100.000 Euro og med 5 partnere kan vi få op til

1 million Euro og en underskudsgaranti på 70%, hvorefter de resterende 30% skal skaffes qua egen indtægter og finansiering.

Det er en god investering fordi

Fordi det er en forretning som ved et 75% gennemsnitligt billetsalg, 75% salg af vores merchandise samt hvis spillefilms operaen Andrea Chénier forbliver den Blockbuster som vi forventer, vil indspille et overskud/fortjeneste på omkring 174 millioner USD $ efter 4 år, hvor 50% udbetales til selskabets investorer. Resten bruges til at fordre nye produktioner.

Her er virksomheden i dag

Vor vision i Gabriello Entertainment Europe er over de næste 4 - 5 år at blive Europas største producent, leverandør, salg af episke arena & "open air" opera, musical komplette sceniske produktioner, opera, musical, crossover gala koncerter produceret i diverse formater - fra den helt lille intime koncert til episke stadion koncerter med op til 80.000 tilskuere pr. koncert - alle med vokale, musikalske besætninger bestående af de største internationale mega verdensstjerner indenfor opera, musical, teater, spillefilm, klassisk musik, dans, ballet, rock, pop, jazz, swing m.m. Visionen er også at producere episke internationale spillefilm i Co-produktion med store Europæiske & Hollywood filmstudier f.eks. Sony, Warner, United Artists, Universal, Gaumont, Pathé, Canal +, RAI, Mezzo, Netflix, HBO m.fl. Visionen er også at udvikle VR computerspil baseret på historiske, politiske, religiøse, symbolistiske, kunstneriske og musikalske temaer med rigtige skuespillere i dramaer, som foregår i en VR computer production design verden og interakterer med computerskabte figurer.Enhver stor visionær idé starter i et forholdsvis lille projekt.

Den 11. september 2020 producerede vi vores først koncert i Birkerød Sports & Event arena, hvor vi præsenterede den Italienske verdenstenor Piero Giuliacci og undertegnede i en opera galla koncert akkompagneret af den Italienske koncertpianist Simonetta Tancredi (akkompagnatør for bl.a. Placido Domingo, Andrea Bocelli, Angela Gheorghiu m.fl) med et program af berømte arier og duetter af Verdi, Puccini m.fl. Koncerten var en stor kunstnerisk succes trods Corvid-19 og løb hjem med et symbolsk overskud, hvad der var bemærkelsesværdig netop grundet Corvid-19, hvor billetsalget til teater, musik, biografer, kulturinstitutioner i hele Danmark faldt med 80% og Det Kgl. Teater måtte holde lukket og i øvrigt aflyse og udsætte deres store teaterproduktion af Hobbitten i Dyrehaven til i år 2021. Så, vi var tilfreds med det første resultat.

Næste skridt er at sætte 4 tilsvarende opera & musical galla koncerter op med internationale verdensstjerner i efteråret 2021 med et samlet produktions og driftsbudget på 2,4 millioner DKK.

Det er tanken, at disse 4 verdensstjerne opera & musical koncerter skal bruges til at invitere internationale investorer og sponsorer. Der vil som det er tænkt lige nu ikke være offentlig adgang til koncerterne, da der er tale om en form for salgs koncerter, som skal få danske og internationale investorer til at investerer, således at vi kan få opbygget så megen kapital, at vi kan sætte projekter både indenfor opera, musical, crossover koncerter samt vores episke 3D IMAX spillefilmsopera Andrea Chénier, hvor Maestro PLACIDO DOMINGO har accepteret at dirigere opera delen af filmens samlet lydspor samt virke som executive producer. PLACIDO DOMINGO har indtil nu åbnet døren til Sony's klassiske musikselskab Sony Classics, som mundtligt har bekræftet, at de er interesseret i at producere en ny indspilning af Andrea Chénier med PLACIDO DOMINGO som dirigent til brug for filmens samlet lydspor.

Fremtidige filmproduktioner omfatter episke spillefilm opera produktioner af Verdis opera Don Carlos, Puccinis Turandot indspillet i Kina med kinesiske operasangere, som der er rigtig mange af (omkring 100.000 at vælge imellem som alle er lige så gode som de største opera verdensstjerner fra Italien, USA, Sydamerika, Rusland, Tyskland, Frankrig, Spanien m.fl.) Vi kommer også til at producere mere normale spillefilm.

Det er tanken at producere 2 Europæiske turné produktioner hvert år til 8 forskellige arenaer i 8 forskellige Europæiske land.

I hver arena opføres der 3 operaer og 1 musical - i een komplet sceniske forestillinger af hver. I den første sæson i foråret 2023 vil det være Giuseppe Verdi's Otello, Giacomo Puccinis Tosca, Umberto Giordano's Andrea Chénier, samt skuespillet Harry Potter & the Cursed Child, hvis vi kan købe rettighederne.

I efteråret 2023 vil det være Verdis Don Carlos, Puccini's Turandot, Amilcare Ponchiellis La Gioconda samt vor egen episke opera/musical YESHUA (Jesus) - Passionshistorien sat i drama af undertegnede m.fl. samt i musik af den internationale kendte danske komponist Frederik Magle.

Der vil således være 72 repetitionsforestillinger i sæsonen med et samlet potentielt publikum på 1.152.000 publikummer, som alle vil betale 400 DKK + moms i gennemsnit pr. billet - dvs. en omsætning på 460.800.000 DKK. Dertil kommer indtægter fra direkte live streaming af premiere forestillinger via vores website: www.gabrielloentertainment.com, hvor publikum som ikke lige er i nærheden af den konkrete arena, hvor forestillingerne spiller f.eks. sidder i USA, i Australien, i andre Europæiske land, i Kina, Japan, Korea, Rusland, Sydamerika m.fl. kan gå ind og se forestillingerne imod en symbolsk betaling på f.eks. 9 USD $ pr. visning - modsvarende til, hvad en biografbillet koster i gennemsnit i USA.


Med millioner vis af opera, musical og Harry Potter fans worldwide kan denne del af projektet blive en særdeles god forretning.

Alle sceniske produktioner vil blive skabt og designet til spektakulære episke opførelser i arenaer, hvor der bl.a. vil blive brugt store LED skærme, 3D Holograms og mange andre visuelle effekter. Alle produktioner vil overholde klassisk tid, sted og enhed.

Hver gang vi flytter produktionen til et nyt land og ny arena location, vil kor & orkester blive skiftet ud, således at det vil være fast etableret lokale opera/musical kor og symfoniorkestre der akkompagnerer. På den måde undgår vi, at skulle flytte 135 musikere og sangere rundt i Europa, således at det kun er selve den scenografiske produktion, kostumer og solister som flyttes fra sted til sted. Der vil dog stadigt være tale om et musikalsk ens klingende højt niveau, da de operaer som opføres alle er standard operaer, som diverse operakor og operaorkestre rundt omkring i Europa har opført mange gange før.

Hver sæson vil blive afsluttet med 2 episke crossover koncerter med verdensberømte solister indenfor opera, musical, teater, dans, ballet, spillefilm, latin pop, rock, pop, swing, jazz, heavy metal m.m.

Koncerterne streames direkte på vores webside - og ligesom ved vores turné virksomhed vil publikum kunne få adgang til at se koncerterne imod en symbolsk betaling.

Se venligst endvidere konkrete oplysninger og beskrivelser på vores webside: www.gabrielloentertainment.com, hvor man også kan se vores Animatic til åbningsscenen i vores episke 3D IMAX spillefilmsopera Andrea Chénier, hvis handling udspiller sig under Den Franske Revolution (1789 - 1794). De finder vores Animatic under fanen: "Feature Film" - tryk her og De vil blive ført videre til filmen, som De venligst starter ved at trykke på den grå pil i midten af videoen.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Gabriello Entertainment Europe

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind