Autistic Touch

København V, Danmark

Investering Lån

Autistic Touch - af autister, til autister

Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 50.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Pt. Søger vi en investor der kan se et potentiale i vores hårde arbejde - og som, ligesom os, kan se en markedsværdi i at skalere vores virksomhed op. Vi søger efter investeringer i vores produkter, vores markedsføring og vores fremtidige lanceringer (dette indbefatter pt: Piktogrammer, udvikling af fidget-smykker, en notesbog, to bøger om autisme og det løse). Vi søger ligeledes en investor med kendskab til online markedsføring, der kan hjælpe os godt på vej.

Det er en god investering fordi

Vores projekt er en god investering, fordi vi brænder for det vi laver og har det tæt inde på livet til hverdag - yderligere er der et kæmpe hul i markedet, i forhold til de nuværende produkter der er målrettet autister. Disse produkter er primært målrettet børn, og derved sker der en yderligere ekskludering af voksne autister - for intet voksent menneske, har lyst til at iscenesætte sig selv som en mindreårig.

Her er virksomheden i dag

Vi er en lille nystartet virksomhed der er klar til at gå online i juli 2021.

I første omgang lancerer vi en detaljeret kalender, medio juli, der skal gøre planlægning og overblik lettere for vores målgruppe. Senere på året sender vi en notesbog, Piktogrammer og en tilrettet vægkalender på markedet.

Målet er at skalere op, og pt. Arbejder vi på at lave aftaler med div. Leverandører.

Vores gruppe består af 5 ildsjæle, med hver vores specifikke kompetencer. Jeg, Rikke, er tovholder på projektet, Jonatan (pt. Eneste ejer) er vores økonomiansvarlige, Chris er vores pædagogisk konsulent, Benjamin er vores go-do'er og Camilla er vores fremtidige designer.

Vores mål er at lave produkter målrettet til voksne autister, og derved bidrage til af stigmatiseringen af dét at være født med en anderledes hjerne. Vi arbejder tæt med vores målgruppe, og søger hele tiden ny viden på området.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Autistic Touch

København V, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind