Edifice Housing & Projects A/S

Brabrand, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Ejendomsudvikling hoteller og mindre ejendomme

Ejendomsudvikling hoteller og mindre ejendomme
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 5.000.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2019

Jeg søger ekstra finansiering til køb af et hotel, som jeg desværre ikke kan fortælle så meget om. Jeg kan dog sige, at der er mulighed for at få mod 4.0 millioner med i tilskud til renovering af den udvendige facade.
Jeg søger dog i lige så høj grad en samarbejdspartner, der mod at få en andel af selskabet kan hjælpe med, at vi kommer i mål med de mange forskellige projekter. Jeg har styr på udvikling af løsningsmodeller og organisering af driften, men jeg kan ikke nå det hele, hvilket gør, at jeg desværre nogle gange overser ting eller opgaver der skal gøres. Endvidere er jeg ikke specielt god til medarbejdere, hvilket selvsagt er en udfordring, når man gerne vil bygge noget op.
Jeg kan afsløre, at de to nævnte ejendomsprojekter bidrager med i alt godt 4.0 millioner kroner indenfor de næste 4-12 måneder. Projektet med studieboliger bliver en andel, som lidt afhængigt af det endelige setup potentielt set har en værdi på 5-10 millioner kroner. Dertil kommer golfprojektet, som vi stadig er i gang med at regne på

Det er en god investering fordi

Hvis man har det rigtige setup og økonomien til at sætte handling bag ordene, så er der virkelig mange penge at tjene indenfor mit særlige nicheområde. Alene det hotel, som jeg gerne vil købe, vil mod en kontant investering på 2.5 millioner (måske mere, men det afhænger muligheden for Vækstlån) og en garantistillelse på et realkreditlån på 10 millioner vil over en årrække give et afkast på op mod 45 millioner. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er et meget gennemarbejdet projekt, hvor vi har fuldstændig styr på alle data.
Derudover er det selvfølgelig oplagt at begynde at bruge mere energi på at opsnuse andre gode boligprojekter, som de tre jeg har nævnt. Sådanne letomsættelige projekter vil også samlet set kunne bidrage med at anseeligt beløb hvert år.

Her er virksomheden i dag

Jeg har gennem flere år beskæftiget mig med ejendomsudvikling og har siden 2018 fundet en niche indenfor værelsesudlejning. Det være sig drift af mindre hoteller og større kroer samt udlejning af værelser til danske og udenlandske håndværkere. P.t. er jeg involveret i ombygningen af en tidligere efterskole til et kombineret vandrehjem og forsorgshjem plus at jeg står for driften af et mindre hotel med 30 værelser. Sammen med en samarbejdspartner er jeg desuden blevet involveret i et projekt indenfor golfverdenen, hvilket kan blive rigtig stort.
Derudover har jeg fået øjnene op for helt almindelig ejendomsudvikling med boliger, hvor jeg er involveret i tre projekter. Det første er et køb, ryd op og sælg projekt i Sønderjylland. Det andet er et udlejningsprojekt syd for Køge, hvor der ved siden af en eksisterende udlejningsejendom på 400 m2 skal opstilles ekstra 6 lejligheder a 70 m2. Det tredje drejer sig om sammen med en anden og meget erfaren ejendomsudvikler at opstille op mod 100 midlertidige studieboliger på en grund i Århus

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Edifice Housing & Projects A/S

Brabrand, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind